Tomesti Arena: Inaugurarea se face pe 17 noiembrie!

Dupa o perioada de asteptare, Tomestiul va avea din nou stadion si nu orice fel de stadion, ci cel mai bun din jud. Iasi, excluzand bineinteles Stadionul “Emil Alexandrescu” si Stadionul CFR Pascani.

Tomesti Arena este un stadion de Liga III, cu tribuna, vestiare si gazon…ARTIFICIAL de cea mai buna calitate, fiind unul din cele mai mari terenuri cu gazon sintetic din Romania.

Inaugurarea oficiala a stadionului va fi sambata – 17 noiembrie, cu incepere de la ora 11:00. In deschidere vor juca doua echipe juniori de la Scoala “D.D. Patrascanu” din comuna Tomesti, pentru ca de la ora 12:00 sa fie programat ‘main-eventul’, un meci intre Helios Tomesti si Old-Boys Tomesti.

Va fi sarbatoare in comuna Tomesti, pentru ca inaintea meciului de seniori, se vor face lansarile oficiale pentru candidatii USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie, Relu Fenechiu (deputat) si Varujan Vosganian (senator).

Desi initial s-a stabilit ca Helios Tomesti sa primeasca vizita unei echipe din R. Moldova, din pacate problemele legate de viza pentru UE, pentru cetatenii moldoveni, au facut ca aceasta varianta sa nu mai fie de actualitate. Cu aceeasi situatie s-a confruntat acum 3 saptamani CSMS Iasi, cand au fost nevoiti sa-si gaseasca un alt adversar, dupa ce Rapid Chisinau nu si-a facut rost de vizele pentru Romania. Helios Tomesti ar fi trebuit sa primeasca vizita celor de ARF Ialoveni, echipa ce a castigat Cupa Moldovei la fotbal amatori si a reprezentat R. Moldova la Cupa regiunilor UEFA, ce s-a disputat in octombrie in Malta (DETALII).

VOI REVENI CU DETALII PE PARCURSUL SAPTAMANII VIITOARE!

About Sakin