Lis Affair Tomesti ramane lider in Liga Magica de minifotbal!

Sambata, in etapa a 24-a din liga Magica la minifotbal, in cele patru jocuri care s-au jucat, s-au inregistrat urmatoarele rezultate:

TERMOSERVICE — NERA 0-2

MAGIC — E.O.N 1-2

LIS AFFAIR — ANGI BAU LETCANI 6-2

PERPETUUS — COLOSSEUM 2-9

A fost o etapa in care favoritele la titlu s-au impus fara probleme, cu cateva probleme de arbitraj la partida dintre Lis Affair si Angi Bau, conducatorii celor din Letcani au vrut sa scoata echipa din teren, dupa doua greseli grave ale cuplului de arbitri, in urma carora gazdele au intors scorul de la 1-0 la 2-1, printr-o dubla a golgheterului IONUT BORHAN. Acesta avea sa fie si scorul la pauza.

Dupa pauza, tomestenii condusi de pe banca tehnica de ”sufletistul” TONEGARIU DANIEL, aveau sa duca scorul pana la 6-1, in urma unor realizari ale lui LUNGU(2), GRIGORAS(1) si acelasi IONUT BORHAN, care a facut tripla pe final de meci. La acest scor gazdele s-au relaxat putin si imediat, ANDREI ZAMA i-a taxat cu un sut din drop la coltul lung, facand ca scorul sa devina 6-2, scor cu care s-a si incheiat partida.

Dupa aceste rezultate clasamentul ramane neschimbat, cu LIS AFFAIR si NERA COMPUTERS continuand lupta pentru titlul de campioana. Tomestenii raman lideri acumuland 59 de puncte, iar NERA ocupa in continuare locul 2 cu 58.

Podiumul este incheiat de SEROUSSI, care a invins tot astazi intr-o restanta din etapa a 20-a, cu 2-1 pe ocupanta locului 4, DINAMO IASI.

About HAKAN