Liga Magica: Avancronica etapei a 24-a!

Maine dimineata incepand cu ora 10.45 pe Magic Stadium din complexul MAGIC PUB SPORTIV din Tudor Vladimirescu se vor disputa jocurile din etapa a 24-a a ligii Magice de minifotbal, o etapa care propune 4  jocuri foarte interesante:

10.45 TERMOSERVICE — NERA COMPUTERS

12.15 MAGIC — E.O.N. IT ROMANIA

13.00 LIS AFFAIR TOMESTI — ANGI BAU CONCEPT

14.30 COLOSSEUM — PERPETUUS

Celelalte 2 jocuri ale etapei sunt SEROUSSI-UTI 3-0 deoarece studentii s-au retras din campionat, iar partida dintre CONTINENTAL si DINAMO se v-a juca in data de 3 aprilie cu incepere de la ora 21.30.Dar sa revenim un pic asupra partidelor ce se vor juca maine.

In prima partida vicecampioana en-titre NERA da piept cu minifotbalistii lui ADI DEDIU, multiplu campion local si national cu MAGIC IASI,care se afla la a 6 partida pe banca celor de la TERMOSERVICE, o echipa mica si foarte ambitioasa, mai ales de cand DEDIU este antrenorul lor. Pentru “computeristi” exista doar varianta victoriei, orice alt rezultat nu le este deloc de folos. De mentionat ca portarul Mihai Bradu si Alin Cruceanu, vor fi mai mult ca sigur absenti, pentru ca acestia au meci in Liga 4 Iasi, Foresta Ciurea jucand de la ora 12:00 cu Siretul Lespezi.

Dupa acest mini-derby, daca il putem numi asa, intra in arena multiplii campioni locali si nationali, in speta MAGIC IASI, echipa condusa de pe banca tehnica de antrenorul ADI COTAN si “vulcanicul” manager DAN “MOPS” COJOCARU care vor da piept cu cei care ne sting lumina: E.O.N IT ROMANIA, intr-un meci in care cele doua echipe pot face schimb de locuri in clasament, asta doar in cazul in care E.O.N castiga. Magic nu se va putea baza pe Stafie, Nica si Sorin Marin, cei trei jucand pentru Foresta Ciurea.

In meciul trei al zilei, ceea ce pare a fi si derby-ul etapei se intalnesc, liderul la zi al clasamentului, LIS AFFAIR TOMESTI si “nasii” lor de pana acum ANGI-BAU CONCEPT LETCANI (locul 8), echipa care pana acum din opt meciuri directe a castigat patru, doua s-au incheiat la egalitate, iar doua au revenit tomestenilor. La fel ca si cei de la NERA, baietii lui TONEGARIU DANIEL si STEFAN IONEL au doar varianta victoriei pentru a ramane lideri si implicit cu prima sansa la castigarea campionatului, pentru ei asta fiind primul meci oficial din turul doi.

Al patrulea meci al zilei pune fata in fata doua echipe din coada clasamentului, doua echipe imprevizibile care oricand au avut ocazia au pus serioase probleme echipelor din prima jumatate a clasamentului. Colosseum vs Perpetuus, caci despre aceste doua echipe este vorba, au jucat mereu un fotbal frumos si curat, in care fair play-ul a fost mai mereu la el acasa.

Cu acestea fiind spuse, va invit maine de la ora 10.45 in locatia mai sus amintita pentru a lua parte la meciurile din etapa a 24-a a ligii Magice de minifotbal.

About HAKAN