Nationala: Excursie la Olanda – Romania, doar 220 euro!

De ceva timp, tot am primit o informatie legata de o excursie organizata de FAN CLUB NATIONALA ROMANIEI, o organizatie ce se bucura de sprijinul Federatiei Romane de fotbal (SITE).

Asadar, pentru deplasarea organizata de fan clubul nationalei, la partida din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Brazilia 2014, Olanda – Romania, FRF-ul a pus la dispozitie 4 autocare pentru o excursie Romania – Olanda, insa in care suporterii au ocazia sa se simta ca intr-un concediu, din moment ce se vor vizita pe traseu, orase ca Viena (9 ore), Praga (9 ore), Brugge (4 ore), Bruxelles (5 ore), iar in Amsterdam va fi o cazare de 3 nopti, la Hotel IBIS (SITE). La Viena este rezervata o sala de bowling cu 40 de televizoare, unde suporterii romani vor putea sa vizioneze partida Ungaria – Romania!

PERIOADA EXCURSIEI ESTE 21 – 28 MARTIE!!!

Pretul este unul excelent, aproximativ 220 euro/persoana! In acest pret este inclus transportul dus-intors (100 euro), cazarea (98 euro/toate cele 3 nopti din Amsterdam), biletul la Olanda – Romania pe Amsterdam ArenA (11 euro) si aproximativ inca 11 euro pentru cheltuieli cu parcare autocarului in orasele de pe traseu (Viena, Amsterdam, Brugge, Bruxelles, Praga etc.). Cum este posibil un pret asa redus? FRF-ul plateste 50% din pretul biletelor si autocarului, iar olandezii de la hotel au facut la randu-le o reducere consistenta, in conditiile in care au fost rezervate un numar impresionant de camere (pretul normal al unei camere duble este 69 euro/noapte!!!). Singurul incovenient pentru suporterii din zona Moldovei il reprezinta traseul autocarelor prin Romania (Constanta – Bucuresti – Pitesti – Ramnicu Valcea – Sibiu – Deva – Arad – Nadlac), iar din acest motiv mai exista o cheltuiala legata de drumul pana la unul din punctele de pe traseu. Din fericire, suntem 7 suporteri din Iasi, iar in cazul in care ne mai hotaram cativa, putem inchiria un microbuz pana la Bucuresti, la un pret rezonabil.

i_amsterdam

Pentru detalii si rezervari puteti apela la Sergiu Melinte (presedintele Asociatiei Suporterilor de Elita din Iasi) – 0740 402 265 sau la principalul organizator Sorin Mihailescu – 0786 462 665. La ultima discutie avuta cu Sorin (vineri – ora 18:00), mai erau disponibile aproximativ 17 locuri…

Daca aveti intrebari, ma puteti intreba si pe mine, fiind la curent cu anumite detalii, din moment ce sunt unul din cei 7 ieseni ce va face aceasta deplasare:)! Ca bonus, FRF va pune gratis la dispozitie materiale promotionale (fulare, tricouri etc.), pentru ca marea de suporteri romani sa aiba culoare la acest meci deosebit de important.

PS: Daca Tribunalul de arbitraj sportiv (TAS) va permite pana la urma, accesul spectatorilor la partida Ungaria – Romania, atunci avem ocazia sa vedem pe viu si aceasta partida, urmand ca biletul sa fie cumparat la fata locului.

About Sakin