Liga 5 Iasi – Seria 1: Avancronica etapei a XVII-a!

Miercuri – 1 mai, cu incepere de la ora 17:00, Liga 5 Iasi – Seria 1 isi va disputa cele 6 partide programate sa se desfasoare in etapa a 17-a.

PRUTUL PRISACANI – HELIOS TOMESTI, Stadion Comunal Prisacani – ora 17:00

Daca excludem noul stadion al celor de la Tomesti, Prisacaniul are unul din cele mai dotate stadioane din tot judetul Iasi. Revenind la meciul dintre cele doua echipe, Tomestiul nu mai are voie sa clacheze ca in meciurile cu Ciortesti si Tibanesti, fiind obligata sa castige pe un teren de unde se pleaca foarte greu cu puncte. Chiar daca etapa trecuta, Tomestiul s-a impus cu 8-0, iar Prisacaniul a luat bataie cu 8-3, oaspetii nu trebuie sa-i subestimeze.

VOINTA VOINESTI – VIITORUL MIRONEASA, Stadion Comunal Voinesti – ora 17:00

Meci foarte usor pentru Voinesti, care asteapta inca un pas gresit al Tomestiului, pentru ca partida directa ce se va disputa in etapa a 19-a, sa fie decisiva. Mironeasa este o echipa ce marcheza aproape meci de meci, insa primeste foarte multe goluri.

COM-VAL VALEA LUPULUI – UNIREA SCANTEIA, Stadion Antibiotice Valea Lupului – ora 17:00

Scanteia se descurca foarte bine pe teren propriu, insa in deplasare obtine destul de greu puncte. Din acest motiv, acestia se afla doar pe locul 3 in clasament, desi daca ar fi fost putin mai organizati in anumite meciuri, ar fi putut fi mai aproape de locul 2. Valea Lupului este o echipa surprinzatoare, ce poate obtine victorie in fata oricarui adversar, insa care a fost cam dezorganizata in acest sezon. Totusi, gazdele sunt singura echipa din Seria 1 si 2 a Ligii 5, care au reusit calificarea in optimile Cupei Romaniei – faza judeteana.

FULGERUL TIBANESTI – UNIREA TIBANA, Stadion Comunal Razboieni (com. Tibanesti) – ora 17:00

Derby local intre doua echipe puternice ale Seriei 1. Daca la promovare se lupta Tomestiul si Voinestiul, pentru locul 3, alaturi de Scanteia se lupta si cele doua echipe ce se vor intalni in aceasta partida. Se anunta un meci greu de gestionat, insa speram sa nu existe probleme organizatorice.

STEJARUL BARNOVA – VIITORUL CIORTESTI, Stadion Comunal Barnova – ora 17:00

Gazdele au sansa sa obtina o victorie in fata propriilor suporteri, insa Ciortestiul incearca o reconstructie a echipei, cu care sa incerce promovarea in sezonul urmator, asa ca ne putem astepta la un meci deschis oricarui rezultat.

FOTZA COSTULENI – SAGEATA POPRICANI, Stadion Comunal Costuleni – ora 17:00

Popricaniul s-a transformat dintr-o candidata la promovare, intr-o echipa de pluton, obtinand doar 3 puncte in 5 partide din 2013. Costuleniul este lanterna rosie a seriei si asta este sansa oaspetilor sa mai obtina ceva puncte in clasament, pentru a nu termina campionatul in a doua parte a clasamentului.

About Sakin