Liga 5 Iasi – Seria 2: Avancronica etapei a XVII-a!

Liga 5 Iasi – Seria 2 isi va disputa miercuri, 1 mai – ora 17:00, cele 6 partide din etapa a 17-a. Infrangerea Cotnariului din partida de la Fortza Podu Iloaiei (0-1), relanseaza oarecum lupta pentru promovare, situatia fiind asemanatoare cu cea din Seria 1, diferenta fiind facuta doar de faptul ca Cotnariul si Romanestiul s-au intalnit deja si in retur, iar liderul are doua victorii in meciurile directe, deci un avantaj important fata de Helios Tomesti in Seria 1.

PODGORIA COTNARI – VIITORUL BRAESTI, Stadion Comunal Cotnari – ora 17:00

Infrangere surprinzatoare pentru Cotnari in etapa anterioara, fiind primele puncte pierdute in campionat, dupa o pauza de aproximativ 7 luni (!). Cotnariul avea doar o infrangere pana la meciul cu Podu Iloaiei, iar in aceasta etapa vor primi vizita acelei echipe. In tur, Braestiul a castigat cu 2-1, insa lucrurile s-au schimbat foarte mult de la acel meci. Ne putem astepta la o victorie cu o diferenta zdrobitoare, chiar daca Braestiul a castigat meciul de duminica, 3-1 cu C. Press Gropnita.

GLORIA ROMANESTI – FORTZA PODU ILOAIEI, Stadion Comunal Romanesti – ora 17:00

In tur, Romanestiul s-a impus cu 5-1 si ii scotea pe cei de la Podu Iloaiei din cursa pentru castigarea campionatului. Se anunta un meci interesant, intre doua echipe apropiate ca valoare, gazdele avand nevoie de victorie pentru a mentine un oarece suspans in privinta desemnarii campioanei acestei serii.

BIRUINTA MOVILENI – VOINTA BIVOLARI, Stadion Comunal Larga Jijia (com. Movileni) – ora 18:00

Movileniul este singura echipa din Seria 2 care are maxim de puncte in 2013, acestia reusind 5 victorii din 5 etapa disputate. De partea cealalta, Bivolari este o echipa veche a seriei, insa nu pare a fi un adversar redutabil ce poate obtine puncte in aceasta partida.

C. PRESS GROPNITA – SAGEATA VICTORIA, Stadion Comunal Gropnita – ora 17:00

Sageata Victoria a reusit o victorie frumoasa in fata celor de la Spicul Tiganasi (4-1) si au un moral bun inaintea acestei partide. Afiliati in aceasta iarna, cei de la Victoria au pierdut o singura partida in cele 5 etape disputate, insa Gropnita este o echipa redutabila pe teren propriu.

SPICUL TIGANASI – VIITORUL ION NECULCE, Stadion Comunal Tiganasi – ora 17:00

Dupa ce au pierdut la Victoria, Tiganasiul va primi vizita unei alte echipe afiliate in aceasta iarna. Chiar daca oaspetii sunt o necunoscuta pentru toate echipele din serie, Tiganasiul porneste ca mare favorita la victorie.

SPICUL SIPOTE – PROGRESUL DELENI, Stadion Comunal Sipote – ora 17:00

Deleniul incepuse bine sezonul si cu o echipa foarte tanara, reuseau sa puna probleme unor echipe bune ale campionatului. Din pacate, returul a fost unul cu probleme pentru oaspeti, care s-au trezit doar cu un punct in 5 etape, insa au jucat doar in doua partide, pentru ca 3 le-au pierdut la masa verde. Asadar, un meci intre doua echipe din coada clasamentului, insa apropiate oarecum ca valoare.

About Sakin