Liga I: CSMS Iasi – Viitorul Constanta, meci decisiv pentru salvare!

INCEPE CAMPIONATUL PENTRU CSMS IASI! Dupa ce am ‘scapat’ de Steaua, Rapid, Dinamo, CFR, Petrolul si Pandurii, echipe mai bune decat Iasul, incepe seria de meciuri in care trebuie sa obtinem puncte! Dupa victoria dramatica in fata celor de la Gloria Bistrita, urmeaza o noua confruntare importanta, poate chiar decisiva, in fata celor de la Viitorul Ovidiu… Constanta!

O victorie astazi, de la ora 20:30 – Stadion “Emil Alexandrescu” ar scoate CSMS-ul din zona retrogradarii, ceea ce ar insemna pentru prima oara in acest sezon (doar in etapa I am fost in afara locurilor retrogradabile)!!!

Cred ca e pentru prima oara cand fac apel la locuitorii Iasului sa vina la stadion! Este momentul ca acest stadion sa adune cat mai multi suporteri, pentru ca echipa are nevoie de noi! Nu meritam echipa in Liga I, fie ea si intr-o situatie foarte grea, daca nu suntem in stare sa ne adunam cateva mii de oameni, intr-un oras cu peste 300.000 de locuitori! O singura data s-a umplut arena din Copou in acest sezon si atunci pentru ca jucam cu Steaua Bucuresti, iar mai mult de jumatate din spectatori tineau cu adversarii.

Conditiile sunt create pentru ca meciul sa fie urmarit de cat mai multi spectatori! Intrarea generala la meci este de doar 5 lei (!), ora de disputare (chiar daca este luni) este acceptabila, iar programul transportul in comun va fi suplimentat si prelungit, pentru ca suporterii sa poata merge acasa cu autobuzele RATP. Desi va ploua pana pe la ora 17:00, la ora meciului vor fi 10 grade C si nu va ploua! (VREMEA IN IASI)

Pentru o echipa ca Iasul, prezenta cat mai multor fani in tribuna ar fi un mare imbold, in timp ce pentru pustii de la Viitorul, ar putea fi o presiune sub care pot ceda. S-a vazut la ultimul meci acasa, in victoria cu Gloria Bistrita, cat de mult au contat fanii din tribuna, pentru ca desi cu un om in minus, CSMS Iasi a reusit sa marcheze golul victoriei si sa apere rezultatul pe final, chiar daca ramasesera in 8 jucatori de camp si portarul!!!

CSMS Iasi - Viitorul

PS: Daca iubesti fotbalul si iti doresti ca Iasul sa fie reprezentat in Liga I, o poti face doar prin prezenta la stadion, cel putin la un meci atat de important ca asta cu Constanta! Daca eu pot sa vin de la Vaslui, pentru acest meci, atunci cred ca oricare poate veni din oras! Asadar, scuze se pot gasi multe, insa fiecare om prezent pe stadion, poate crea conditia necesara pentru jucatori nostri sa isi dea sufletul pe teren si sa obtina o victorie extrem de importanta! Sunt sigur ca vor fi si altii care vor face un sacrificiu pentru acest meci si cunosc personal cativa oameni care vor veni de la Pascani, Ruginoasa, Mircesti, Hirlau si din localitati indepartate pana la cele mai apropiate, pentru a urmari acest meci!

HAIDETI LA STADION!

About Sakin