Liga Magica: Surprize, surprize in etapa a 26-a la minifotbal!

Sambata – 13 aprilie s-au disputat cinci jocuri din etapa a 26-a din liga Magica la minifotbal, iar unele rezultate au fost dea dreptul surprinzatoare.

Daca liderul, LIS AFFAIR TOMESTI  a predat o adevarata lectie de fotbal celor de la CONTINENTAL, invingand cu un categoric 9-1 prin golurile marcate de LUNGU(3), GRIGORAS(3), BORHAN(2) si MIRON(1). Nu acelasi lucru putem spune si despre SEROUSSI (locul 3), care la inceputul campionatului se anunta ca o candidata serioasa la titlu, insa pe parcurs acestia au pierdut din seninatate si au clacat de cateva ori in momente foarte importante, cum s-a intamplat si in aceasta etapa, fiind doar egala celor de la COLOSSEUM 2005 (locul 9), o echipa foarte ambitioasa in meciurile cu echipele “grele” ale campionatului.

De la lider si locul trei, trecem sa vedem ce s-a intamplat in derby-ul etapei dintre NERA COMPUTERS(2) si DINAMO(4). Daca m-as fi luat dupa spusele unora, as fi spus ca este un meci intre “neamuri” dat fiind prietenia dintre componentii celor doua echipe, insa au tinut sa ma contrazica conducatorii celor doua echipe, care au abordat acest derby ca si cum ar fi fost primul meci din campionat. Scorul final a fost 2-2, asta dupa ce  gazdele au egalat cum numai ei stiu sa o faca, pe final de partida. Dupa acest semi-esec, “computeristii” se indeparteaza de primul loc la 3 puncte.

Celelalte rezultate ale etapei:

UTI — ANGI BAU 0-3

E-ON — TERMOSERVICE 2-1

PERPETUUS — MAGIC ?-?

In clasament, Lis Affair Tomesti ramane lider cu 65 de puncte, insa egalul Nerei ii lasa pe acestia la 3 puncte in spatele tomestenilor. Seroussi se mentine pe locul 3, cu 54 de puncte, insa daca vor continua cu astfel de rezultate, atunci Dinamo Iasi are toate sansele sa prinda podiumul (48 de puncte).

About HAKAN