Liga 4 Iasi: Balba la Tg. Frumos, iar Brighiu la Stejarul Sinesti!

Cu 6 etape inainte de finalul campionatului, Viitorul Tg. Frumos se pare ca a dat lovitura pe piata transferurilor. Ionut Balba, ultimul atacant emblematic al Politehnicii Iasi, a semnat pana in iulie cu principala candidata la promovare din Liga 4 Iasi. Daca sezonul trecut, a fost intr-o ‘excursie’ de cateva etape la Viitorul Belcesti, echipa pentru care marcase un hat-trick la debut, Balba a fost plecat pentru o perioada la Jiul Petrosani, echipa ce activa in Liga 3, dar care s-a retras la finalul  turului.

Transferul a fost facut marti seara, chiar inaintea etapei a 25-a, pentru ca altfel Ionut Balba nu ar fi putut participa la barajul de promovare. Balba a debutat in partida de la Gloria Bals si chiar daca este in urma cu pregatirea, experienta sa in fata portii poate fi decisiva in lupta pentru promovare.

Daca Balba a semnat cu Tg. Frumos, atacantul celor de la Tg. Frumos, un alt important jucator iesean, primul roman care a evoluat in prima liga din Finlanda, Ciprian Brighiu, a semnat cu Stejarul Sinesti. Din pacate, accidentarea la umar avuta in aceasta iarna, l-a scos momentan din cricuit pe Brighiu, iar Sinestiul era cea mai buna varianta pentru el.

Brighiu a debutat chiar in partida cu Astra Raducaneni, iar acesta a reusit golul 4 al Stejarului, gol ce avea sa fie decisiv in victoria gazdelor cu 4-3.

About Sakin