Liga 4 Iasi: Cifrele etapei a 27-a si clasamentul golgheterilor!

Da, stiu… iar am ramas in urma cu articolele din aceasta sectiune :)! Chiar daca s-a disputat si etapa a 28-a, abia maine (cel tarziu vineri) o sa revin la zi cu clasamentul golgheterilor, pana atunci ramanand sa va multumiti cu clasamentul dupa etapa a 27-a din Liga 4 Iasi.

Etapa a 27-a se remarca prin rezultatul dintre Gloria Bals si Vointa Bosia 13-0, acesta fiind a doua diferenta din acest sezon de Liga 4 (dupa Rapid Dumesti – Astra Raducaneni 15-0), cat si al doilea meci ca numar de goluri, fiind depasit doar de acel rezultat de la Dumesti. Tot in aceasta etapa s-a decis si titlul de campioana, Dumestiul reusind al cincilea titlu consecutiv, dupa ce a trecut cu 1-0 de Tg. Frumos.

In total s-au marcat 34 de goluri, ceea ce reprezinta o medie de 4,25 goluri/meci. S-au inregistrat 5 victorii ale gazdelor, doua victorii ale oaspetilor si un rezultat de egalitate.

Desi ne apropiem de finalul sezonului, mai sunt unii jucatori care reusesc sa marcheze pentru prima oara. In aceasta etapa au reusit aceasta performanta, urmatorii: Constantin Soltanei (2) – Kosarom II Pascani; Ionut Musteata – Gloria Bals; Bogdan Dascalu – Victoria Letcani.

Bogdan Valeanu (Gloria Bals) a reusit singurul hat-trick al acestei etape, insa mai multi jucatori au reusit cate o dubla: C-tin Soltanei (Kosarom II Pascani), Ionut Hatmanu (Gloria Bals), Andrei Apetrei (Gloria Bals), Cirja Vasile (Gloria Bals), Ilie Talpan (Foresta Ciurea) si MarianVirlan (Gloria Baltati).

In clasamentul golgheterilor, Catalin “Goe” Scrab continua sa fie lider cu 26 de reusite si cred ca ne putem gandi ca acesta va fi noul golgheter al Ligii 4 Iasi, dupa ce sezonul trecut, Andrei Despan (Rapid Dumesti) reusea sa obtina titlul. Dintre urmatoritori, se pare ca nimeni nu va mai reusi sa-l ajunga pe Scrab. Hirlaul lui Viorica are un final de sezon slab, Ungureanu de la Sinesti a marcat doar doua goluri in acest retur, dupa ce in tur reusise 20 (!), iar Borhan a pierdut doua meciuri din cauza unui mic conflict cu antrenorii echipei din Holboca, conflict ce pare ca s-a incheiat.

Jucator Echipa Nr. Goluri E1 + E2
Scrab “Goe” Catalin Viitorul Tg. Frumos 26
Borhan Ionut AS Holboca 23
Ungureanu Pavel Stejarul Sinesti 22
Viorica Adrian Viitorul Hirlau 22
Stafie Alexandru Foresta Ciurea 18
Petroiu Gheorghe Stejarul Sinesti 18
Balanescu Alexandru Rapid Dumesti 15
Grigoras Daniel Florin Rapid Dumesti 14
Hutanu Bogdan Rapid Dumesti 13
Ipate Radu Viitorul Hirlau/Rapid Dumesti 13 1+12
Lungu Dan Viitorul Hirlau 13
Andriescu Vasile Unirea Ruginoasa 13
Valeanu Bogdan Gloria Bals 13
Apostol Andrei Siretul Lespezi/Kosarom II Pascani 12 10+2
Plugaru Vlad Foresta Ciurea/Stejarul Sinesti 12 6+6
Nemteanu Cosmin Kosarom II Pascani 12
Postolache Cristi AS Holboca 12
Virlan Marian Gloria Baltati 12
Dandu Andrei Rapid Dumesti 11
Raianu Paul Foresta Ciurea/Astra Raducaneni 11 5+6
Ursu Vlad Gloria Baltati/Victoria Letcani 10 3+7
Olaru Silviu Siretul Lespezi 10
Apetrei Andrei Gloria Bals 10

About Sakin