Liga 4 Iasi: Cifrele etapei a 28-a si clasamentul golgheterilor!

Liga 4 Iasi a mai facut un pas catre finalul sezonului, iar clasamentul golgheterilor prinde forma finala, lupta pentru locul 2 fiind una deschisa! Din urma e greu de crezut ca mai pot veni cine stie ce marcatori nedescoperiti, insa Paul Ungureanu (Stejarul Sinesti) si Dan Lungu (Viitorul Hirlau) ne-au demonstrat in acest sezon ca se pot marca 5 goluri intr-un meci:)!

In etapa a 28-a s-au marcat fix 30 de goluri, ceea ce reprezinta o medie de 3.75 goluri/meci, fiind una din etapele cu eficacitate scazuta in fata portii. Gazdele au obtinut 4 victorii, tot 4 victorii avand si oaspetii, nefiind inregistrat nici un rezultat de egalitate.

Din pacate, aceasta etapa a inregistrat si un ‘blatulel’, in conditiile in care Lunganiul a castigat cu 3-1 la Letcani, insa au ‘folosit’ un jucator ce nu s-a prezentat la contestatie!

Lista marcatorilor in sezonul 2012/2013 s-a marit cu inca doua nume, Raducan Florin (Viitorul Lungani) si Gheorghe “Bobby” Popa (Gloria Baltati) reusind sa marcheze pentru prima oara in acest sezon. Pana acum s-au adunat 239 de marcatori si 10 autogoluri.

Gabriel Hauta (Viitorul Tg. Frumos) a fost singurul jucator ce a reusit un hat-trick in aceasta etapa, iar Vlad Ursu (Gloria Baltati) a marcat o dubla pentru echipa sa. A nu se confunda Vlad Ursu de la Baltati, cu Vlad Ursu de la Letcani, asa cum am facut eu pana in aceasta etapa, cand ambii au marcat pentru echipele lor :)!

Cu Ionut Borhan (AS Holboca) iesit din cursa, Catalin Scrab (Viitorul Tg. Frumos) nu poate pierde titlul de golgheter al Ligii 4 Iasi. Totusi lupta pentru locurile 2-3 ramane deschisa.

Jucator Echipa Nr. Goluri E1 + E2
Scrab “Goe” Catalin Viitorul Tg. Frumos 27
Borhan Ionut AS Holboca 23
Ungureanu Pavel Stejarul Sinesti 22
Viorica Adrian Viitorul Hirlau 22
Stafie Alexandru Foresta Ciurea 18
Petroiu Gheorghe Stejarul Sinesti 18
Balanescu Alexandru Rapid Dumesti 15
Grigoras Daniel Florin Rapid Dumesti 14
Valeanu Bogdan Gloria Bals 14
Hutanu Bogdan Rapid Dumesti 13
Ipate Radu Viitorul Hirlau/Rapid Dumesti 13 1+12
Lungu Dan Viitorul Hirlau 13
Andriescu Vasile Unirea Ruginoasa 13
Plugaru Vlad Foresta Ciurea/Stejarul Sinesti 13 6+7
Postolache Cristi AS Holboca 13
Apostol Andrei Siretul Lespezi/Kosarom II Pascani 12 10+2
Nemteanu Cosmin Kosarom II Pascani 12
Virlan Marian Gloria Baltati 12
Dandu Andrei Rapid Dumesti 11
Raianu Paul Foresta Ciurea/Astra Raducaneni 11 5+6
Hauta Gabriel Viitorul Tg. Frumos 11
Olaru Silviu Siretul Lespezi 10
Apetrei Andrei Gloria Bals 10
Caliniuc Dan Foresta Ciurea 10

About Sakin