Liga 5 Iasi – Seria 2: Avancronica etapei a XVIII-a!

Liga 5 Iasi – Seria 2 isi va disputa duminica – 12 mai, cele 6 partide din etapa a 18-a. Daca in iarna apareau doua echipe noi in aceasta serie, Sageata Victoria si Viitorul Ion Neculce, cea de-a doua a disparut dupa doar 4 etape! Din fericire, fostul jucator Florin Croitoru, cel care a reusit promovarea cu Stiinta Miroslava in Liga 3, si-a inscris echipa de juniori C (nascuti 1997 si mai mici) in aceasta serie. Asadar, Steaua Magica este o echipa de juniori ce isi va disputa meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Tineretului din Iasi.

SAGEATA VICTORIA – PODGORIA COTNARI, Stadion Comunal Victoria – ora 11:00

Victoria continua sa uimeasca aceasta serie, iar in cele 6 meciuri disputate a reusit 11 puncte (!). Podgoria Cotnari ramane principala favorita la promovare, insa daca vor face un pas gresit in aceasta partida, s-ar putea trezi cu Romanestiul in ceafa. Un meci foarte interesant, care poate relansa lupta pentru promovare.

VIITORUL BRAESTI – GLORIA ROMANESTI, Stadion Comunal Braesti – ora 11:00

Braestiul pare o victima sigura in acest retur, dupa ce in tur obtinusera cateva victorii surprinzatoare. Exista unele zvonuri ca Romanestiul ar trage tare sa prinda promovarea, pentru ca apoi sa cedeze locul in Liga 4 Iasi, celor de la Victoria Letcani.

BIRUINTA MOVILENI – SPICUL TIGANASI, Stadion Comunal Larga Jijia (com. Movileni) – ora 11:00

Movileniul este singura echipa din aceasta serie, care a reusit maximum de puncte in 2013, iar seria de 6 victorii consecutive poate continua cu o victorie in fata celor de la Tiganasi.

PROGRESUL DELENI – FORTA PODU ILOAIEI, Stadion Comunal Deleni – ora 11:00

Deleniul are un 2013 foarte prost, insa acestia pot obtine punct/e in partida cu Podu Iloaiei, daca vor trata meciul cu seriozitate.

VOINTA BIVOLARI – SPICUL SIPOTE, Stadion Comunal Bivolari – ora 11:00

Aflate la mijlocul clasamentului, cele doua echipe se afla in lupta directa pentru terminarea in prima jumatate a clasamentului, iar cele 3 puncte puse la bataie, pot fi decisive in atingerea acestui obiectiv.

STEAUA MAGICA IASI – C. PRESS GROPNITA, Stadion “Tineretului” Iasi – ora 10:00

Dupa egalul de la Tiganasi, juniorii pregati de Florin Croitoru, vor primi vizita celor de la Gropnita. O partida interesanta pentru singura echipa din Iasi inscrisa intr-una din ligile de seniori afiliate AJF-ului iesean.

About Sakin