Liga 5 Iasi – Seria 2: Steaua Magica Iasi – Gloria Romanesti 0-1!

Lupta pentru promovarea din Liga 5 Iasi – Seria 2 este una cat se poate de disputata si se deznodamantul campioanei se amana pentru urmatoarele doua etape ramase de disputat. Ocupanta locului 2, Gloria Romanesti, a revenit pe turnanta si s-a apropiat la doar un punct de liderul Podgoria Cotnari, iar etapa viitoare va primi vizita celor de la Biruinta Movileni, echipa cea mai in forma din acest retur de campionat.

STEAUA MAGICA IASI: 1. Sergiu DRAGAN; 6. Armand ONICA (c); 31. Dragos ACASANDREI; 27. Alex BOGHILA; 99. Eduard LEORDA; 10. Alex PAIU; 14. Vlad DENCEF; 19. Dorinel SADOSCHE; 7. Dragos SECARA; 11. Alex CARARE; 97. Razvan PUSOASU. Rezerve: 12. Dragos CALIN; 9. Andy SINESCU; 55. Paul CHEHER; 2. Marius ISAC; 4. Stefan VASILACHE; 77. Alex ZURBA; 8. Claudiu RANTAR; 6. Armand ONICA. Antrenor: Florin CROITORU.

GLORIA ROMANESTI: 1. Radu IRIMIA; 10. Danut BURDUJA (c); 7. Ilie SERBAN; 9. Claudiu MACOVEI; 17. Alex STEGARIU; 13. Cristian CIOLAN; 18. Adrian PRECUPANU; 8. Ilie CORODEANU; 2. Cristi BURDUJA; 6. Marian FOTACHE; 16. Bogdan IGNAT. Rezerve: 11. Narcis TOMA; 20. Florin PUSCASU; 5. Eduard SEGHEDIN; 4. Victor SEGHEDIN. Antrenori: Ioan STEGARU si Mihai CIOLAN.

Revenind la meciul disputat in etapa a 20-a, nou-intrata in aceasta serie, Steaua Magica Iasi a primit pe Stadionul Tineretului din Iasi, vizita celor de la Gloria Romanesti. Chiar daca media de varsta a ‘Stelei’ este de 16 ani, trebuie remarcat ca acestia sunt o echipa foarte greu de batut, iar acest lucru avea sa-l simta si Romanestiul.

Meciul a inceput perfect pentru oaspeti, care au marcat prin golgheterul Ilie ‘Banel’ Corodeanu (min. 2), cel care a evoluat in trecut la Biruinta Movileni. Dupa acest gol, oaspetii au practicat un joc de asteptare si i-au lasat pe tinerii jucatori ieseni sa construiasca si sa domine centrul terenului, insa fara sa creeze pericol la poarta oaspetilor. Doar in finalul primei reprize a fost o situatie foarte buna de egalare, insa un jucator al gazdelor s-a pripit in careu si a sutat putin peste poarta, desi avea si posibilitatea sa paseze unui coechipier ce ar fi ramas la 5 m, cu poarta goala in fata.

In repriza secunda, ambele echipe au avut ocazii bune de a marca, insa ambii portari si-au facut datoria si nu au mai primit goluri. Portarul Romanestiului a fost aproape de o gafa antologica in prelungirile partidei, insa mingea scapata de acesta a trecut pe langa poarta, iar scorul a ramas 1-0 pentru Gloria Romanesti.

About Sakin