Cupa Romaniei – Piatra Neamt 2013: Grupele si programul iesenilor!

UPDATE – OPTIMI DE FINALA: FIESTA ROMAN – NERA COMPUTERS 5-1 si SEROUSSI IASI – BRONX GALATI 0-0, insa iesenii s-au calificat in sferturi la lovituri de pedeapsa, urmand ca in aceasta seara sa joace cu Avantaje Deva pentru un loc in semifinale!!!

Dupa cum am precizat AICI, la turneul final al Cupei Romaniei la minifotbal – Piatra Neamt 2013, jud. Iasi este reprezentat de 3 echipe locale: Seroussi Iasi (castigatoarea Cupei Radio HIT 2013), Nera Computers (vicecampioana judeteana si finalista Cupei Radio HIT 2013) si Auto Driver Iasi (campioana Ligii Magic 2 si finalista Cupei Radio HIT 2012).

1. SEROUSSI IASI

UPDATE: Cu doua victorii din tot atatea partide, dar si cu rezultatul de 1-0 al sucevenilor in fata Constantei, Seroussi Iasi este 99% calificata in optimile de finala!!!

Cotata ca una din favoritele la castigarea trofeului, echipa manageriata de Gabriel Surdu si pregatita de Ciprian Scrab, a fost in urna capilor de serie. Cum doar primul loc in grupa asigura direct calificarea in optimile de finala, de pe locul 2 urmand sa se califice doar primele 3 echipe (din 13 grupe) ca linie de clasament, Seroussi Iasi este obligata sa castige aceasta grupa, pentru a nu avea emotii.

COMPONENTA GRUPA: G.S. Mobile Focsani, Revine Suceava si Arsenal Inel II Constanta

PROGRAM:

Vineri – 12:00: Seroussi Iasi – GSM Focsani 5-0
Vineri – 18:00: Seroussi Iasi – Arsenal Constanta 5-3
Sambata – 12:00: Seroussi Iasi – Revine Suceava 4-4 (2-3) Seroussi a condus cu 3-0 la pauza, insa relaxarea le poate fi fatala… Totusi, cu 7 puncte si golaveraj foarte bun, e greu de crezut ca iesenii nu vor fi una din cele 3 echipe calificate de pe locul 2!

2. NERA COMPUTERS

UPDATE: Nera pastreaza sanse la calificare, insa este obligata sa castige in timpul regulamentar partida cu Vulturii Sibiu, pentru a avea sanse reale! 

Pentru ca nu au putut fi doua echipe din jud. Iasi in urna capilor de serie, Nera a fost repartizata in urna a doua. Echipa manageriata de Ionut Magureanu si Andrei Orita, va avea o grupa destul de dificila, daca ne gandim ca vor intalni echipe din campionatele puternice de minifotbal ale Romaniei.

COMPONENTA GRUPA: Vulturii Sibiu, Pronostic Sportiv Bucuresti si Marix Tulcea.

PROGRAM:

Vineri – ora 12:45: Nera Computers – Marix Tulcea 1-2
Vineri – ora 18:45: Nera Computers – Pronostic Sportiv Bucuresti 3-1
Sambata – 12:00: Nera Computers – Vulturii Sibiu au catigat, nu stiu cu cat:)! NERA s-a calificat in optimi, din pozitie de castigatoarea grupei!!!

3. AUTO DRIVER IASI

UPDATE: Auto Driver rateaza calificarea in optimile de finala, insa nu s-au facut deloc de ras, acestia reusind o victorie la penalty-uri in fata uneia din favoritele turneului de la Piatra Neamt!

Desi aflata in Liga a doua valorica a jud. Iasi, Auto Driver a profitat pe deplin de rezultatele bune din Cupa Radio HIT si a primit acceptul de a participa la turneul de la Piatra Neamt. Echipa manageriata de Alin Onofrei si Daniel Mosneagu a fost in urna a treia si are cele mai mici sanse, dintre echipele iesene, sa iasa din grupa din care fac parte.

COMPONENTA GRUPA: Avitra MFC Ploiesti, Total Interactiv Hunedoara si Deltarom Tulcea.

PROGRAM:

Vineri – ora 12:15: Auto Driver – Interactiv Hunedoara 1-1 (3-2 dupa penalty-uri)
Vineri – ora 18:00: Auto Driver – Avitra Ploiesti 3-0 (prahovenii nu s-au mai prezentat la turneu!)
Sambata – ora 12:45: Auto Driver – Deltarom Tulcea 1-4

MULT SUCCES ECHIPELOR IESENE SI RAMANETI PE SITE PENTRU A FI LA CURENT CU REZULTATELE ACESTORA IN TURNEUL DE LA PIATRA NEAMT!!!

About Sakin