Juniori A1: CSM Kosarom II Pascani incepe aventura in faza zonala!

UPDATE 2: Kosarom II Pascani – FC Junior Tg. Mures 1-1 (6-5 dupa penalty-uri)! Junior Tg. Mures a castigat meciul cu Macinul si s-a calificat in finala zonala, in timp ce pascanenii se pot considera ghinionistii competitiei, din moment ce au fost egalati la ultima faza in meciul cu tulcenii…

UPDATE 1: Kosarom II Pascani – Arrubium Macin 3-3 (7-6 dupa penalty-uri)!

Campioana a doua oara consecutiv in campionatului de juniori A1 al judetului Iasi, CSM Kosarom II Pascani se pregateste de startul in faza zonala, faza ce va avea loc pe stadionul “Academia de sport” din Tg. Mures (complex Vikend).

Dupa ce a trecut cu 4-0 de Foresta Ciurea in finala campionatului judetean al juniorilor A1, CSM Kosarom II Pascani a reusit sa treaca in dubla mansa de echipa similara a celor de la Aerostar II Bacau (2-0 la Bacau si 2-2 la Pascani), calificandu-se astfel la faza zonala. La Tg. Mures vor fi prezente 6 echipe, impartite in cate doua subgrupe a cate 3, castigatoarele celor doua subgrupe urmand a se intalni intr-o finala in urma careia castigatoarea va merge la etapa semifinala!

SUBGRUPA A: CS DANTE BOTOSANI, CSM FOCSANI si AS INFRATIREA AGROMEC HARMAN (jud. Brasov)

SUBGRUPA B: CSM KOSAROM II PASCANI, AS ARRUBIUM MACIN (jud. Tulcea) si FC JUNIOR TG. MURES

Subgrupa A pare dezechilibrata, daca ne gandim ca Focsaniul s-a calificat dupa o dubla mansa cu scantei, in care au obtinut calificarea la masa verde in dauna celor de la Juventus 2007 Toflea (jud. Galati), iar brasovenii de la Harman s-au calificat dramatic, dupa ce pe teren propriu facusera 1-1, au castigat cu 4-3 in deplasare la OSK Sf. Gheorghe. Singura echipa ce s-a calificat fara prea mari probleme a fost CS Dante Botosani, care a trecut in dubla mansa de campioana Sucevei, ACS Somuz Falticeni (1-1 si 3-0).

Subgrupa B pare mai echilibrata, cu doua echipe foarte puternice si cu sanse reale sa castige trofeul national. AS Arrubium Macin (jud. Tulcea) a reusit sa se califice dupa un rezultat obtinut la masa verde. Acestia au pierdut la CS Faurei cu 2-0, iar in retur au fost condusi cu 2-0 la Macin, insa au revenit si au castigat cu 3-2. Echipa tulceana s-a calificat in cele din urma, dupa ce au castigat returul in urma unei contestatii asupra unor vize medicale ale unor juniori de la Faurei. Juniorii A1 de la FC Junior Tg. Mures a castigat detasat campionatul judetean, obtinand 27 de victorii si un singur rezultat de egalitate. In faza interjudeteana au dispus cu o dubla victorie de CSS Odorheiu Secuiesc (4-1 la Odorhei si 3-2 pe teren propriu).

Asadar, se anunta un duel interesant intre Kosarom II Pascani si Junior Tg. Mures, cei din urma avand avantajul ca joaca pe un teren cunoscut lor, chiar daca meciurile din campionat le-au disputat in comuna Sancraiu de Mures (5 km fata de orasul Tg. Mures). Pascanenii au si ei un usor avantaj, pentru ca vor avea o zi in plus de odihna fata de mureseni.

PROGRAM – Stadion “Academia de Sport” – Tg. Mures

Vineri – 21 iunie, ora 17:00: CS DANTE BOTOSANI – CSM FOCSANI

Vineri – 21 iunie, ora 19:00: CSM KOSAROM II PASCANI – ARRUBIUM MACIN

Sambata – 22 iunie, ora 17:00: CSM FOCSANI – AGROMEC HARMAN

Sambata – 22 iunie, ora 19:00: ARRUBIUM MACIN – FC JUNIOR TG. MURES

Duminica – 23 iunie, ora 17:00: AGROMEC HARMAN – CS DANTE BOTOSANI

Duminica – 23 iunie, ora 19:00: FC JUNIOR TG. MURES – CSM KOSAROM II PASCANI

Luni – 24 iunie, ora 10:00 – FINALA: Castigatoare subgrupa A – Castigatoare subgrupa B

About Sakin