Juniori A1: Foresta Ciurea – Kosarom II Pascani se joaca marti!

Dupa cum ne-am obisnuit, echipele de Liga 4 Iasi sunt obligate sa aiba echipa de juniori A1 (sub 18 ani), iar pentru ca sa mai fie reduse cheltuielile, campionatul de juniori A1 a fost impartit in doua serii a cate 8 echipe (seria Est si seria Vest). Campioana din seria est si campioana seriei vest joaca o finala (intr-o singura mansa, pe teren neutru), iar campioana va participa intr-un campionat national dedicat juniorilor A1. Astfel, finala programata initial in deschiderea finalei Cupei Romaniei, a fost reprogramata pentru MARTI – 11 iunie, ora 15:00, pe sinteticul din Complexul Sportiv Emil Alexandrescu din Copou.

SERIA EST

In seria Est au fost urmatoarele echipe: Foresta Ciurea, AS Holboca, Victoria Letcani, Rapid Dumesti, Vointa Bosia, Astra Raducaneni, Viitorul Lungani si Stejarul Sinesti. Campioana acestei serii a fost Foresta Ciurea, echipa pregatita de Marian Amanar si Dan Valcu a reusit sa castige toate meciurile, doar o partida fiind pierduta pe teren, insa in urma unei contestatii a fost castigata la masa verde. Pe locul 2 a fost Viitorul Lungani, iar pe 3 a terminat Victoria Letcani.

LOT FORESTA CIUREA:

PORTARI: Cristian FLOREA, Iulian STANGACIU

FUNDASI: Alex ZAHARIA, Daniel MOROSANU, Valentin ROMAN, Robert LUCHIAN, Paul PLESCA, Mihai UNGUREANU, Mihai VICOL, Razvan BUSTIUC

MIJLOCASI: Petrisor CALISTRU, Razvan BRAN, George BARANETCHI, Iulian ZAHARIA, Daniel TANASUCA, George AMANAR, Adrian AGAPI, Alin DIACONU, Nicu MALES

ATACANTI: Stefan BALAN, Alex MOSNEAGU, Paul PERCA, Bogdan VUZA.

MEZINUL ECHIPEI: Razvan DANCIU

ANTRENORI: Marian AMANAR (principal) si Dan VALCU (secund).

Foresta Ciurea - juniori A1

SERIA VEST

Ca si in sezonul 2011/2012, Kosarom II Pascani (ex. CSM Pascani) a dominat autoritar seria si a castigat al doilea titlu consecutiv in serie. Daca sezonul trecut au trecut de Stiinta Miroslava in finala judeteana, in acest an, pascanenii vor intalni un adversar mult mai puternic, iar partida de pe sinteticul din Copou se anunta una deschisa oricarui rezultat.

Desi programata pentru miercuri, finala juniorilor a fost mutata marti, pentru ca FRF-ul a grabit deja tragerea la sorti, iar campioana jud. Iasi va juca joi – 13 iunie, prima mansa din faza urmatoare a competitiei, in fata campioanei similare a jud. Bacau, Aerostar.

PS: Am incercat sa iau legatura cu antrenorul pascanenilor, insa din pacate nu am reusit :(!

About Sakin