Liga 4 Iasi: Rezultatele etapei si clasamentul final – sezonul 2012-2013!

Liga 4 Iasi si-a incheiat sezonul 2012/2013, un sezon excelent in fruntea clasamentului care a mentinut suspansul participantei la barajul de promovare pana in ultima etapa. In zona retrogradarii lucrurile au fost mai linistite ca niciodata, aproape in fiecare sezon fiind meciuri decisive in ultimile etape, insa nu si in acest sezon, cand retrogradatele erau cunoscute de cateva etape.

AS HOLBOCA – VIITORUL TG. FRUMOS 0-2 (0-2)

Meci decisiv pentru Tg. Frumos, care nu avea voie sa faca nici un pas gresit in fata celor de la Holboca. Sortii pareau in favoarea targovetilor, care aveau avantajul a doi suspendati in tabara gazdelor, dar si a faptului ca partida s-a desfasurat pe un teren neutru, mai exact la Uricani (com. Miroslava). Mai multe detalii REPORTAJ & GALERIE FOTO!

FORESTA CIUREA – VIITORUL HIRLAU 2-0 (2-0)

Ciurea a fost mai putin interesata de meciul lor direct, multi suporteri ai acestora fiind prezenti in tribuna de la Uricani, sperand intr-o minune a Holbocai. Foresta si-a facut meciul usor si s-a impus fara prea mari probleme, cu 2-0, insa rezultatul celor de la Tg. Frumos i-a facut pe ciureni sa termine doar pe locul 3 in clasament, desi au avut acelasi numar de puncte cu targovetii.

RAPID DUMESTI – KOSAROM II PASCANI 5-2 (1-1)

Dumestiul a sarbatorit al cincilea titlu consecutiv in Liga 4 Iasi, fiind cea mai titrata echipa la nivel judetean din Iasi. REORTAJ & GALERIE FOTO

SIRETUL LESPEZI – GLORIA BALTATI 6-0 (4-0) 

Lespeziul a terminat cu o victorie in fata propriilor suporteri si au terminat pe locul 8 in clasament, un loc onorabil pentru o nou-promovata. Acestia se anunta o forta in viitorul sezon de liga 4 Iasi, daca ne gandim ca au capatat si ceva experienta pe langa puterea financiara pe care au aratat-o in acest sezon.

VICTORIA LETCANI – GLORIA BALS 1-2 (1-2)

Cu gandul ca au realizat performanta sa termine pe locul 14, loc ce se anunta a fi neretrogradabil, Letcaniul nu a mai avut nevoie de contestatie, iar Balsul si-a respectat blazonul si a castigat cu 2-1 prin golurile marcate de Valeanu si Causeanu.

VOINTA BOSIA – UNIREA MIRCESTI 2-3

Bosia se intoarce in Liga 5 – Seria 1, dupa ce au avut un retur foarte slab, fara punct obtinut in 2013. Acestia au fost invinsi pana si de Unirea Mircesti, o echipa recunoscuta pentru faptul ca nu prea deplaseaza un lot puternic in deplasarile mai lungi.

ASTRA RADUCANENI – UNIREA RUGINOASA 3-3

Raducaneni a platit tribut turului foarte slab (0 puncte in 16 etape!) si au terminat pe ultimul loc, cu doar 9 puncte in 30 de meciuri. Ruginoasa ramane cu performanta frumoasa in fata targovetilor, cand au reusit sa incurce o echipa puternica a campionatului si a mentinut tensiunea pana in ultima etapa a campionatului.

VIITORUL LUNGANI – STEJARUL SINESTI 0-4 (0-3)

Datoria a fost platita:)! Lunganiul si-a rascumparat ‘greseala’ din turul campionatului si a cedat fara drept de apel, 4-0 in fata Sinestiului. Paul Ungureanu a reusit minunea si a realizat al doilea hat-trick consecutiv si i-a suflat titlul de golgheter lui Catalin Scrab, Ungureanu marcand de 28 de ori, in timp ce Scrab a marcat doar 27 de goluri, acesta ratand si un penalty in partida cu AS Holboca.

About Sakin