Cupa Romaniei – faza I: Rapid Dumesti DA, Stiinta Miroslava BA!

In prima faza a Cupei Romaniei (sezon 2013/2014), jud. Iasi a fost reprezentat de doua echipe: Rapid Dumesti – castigatoarea Cupei (jud. Iasi) si Stiinta Miroslava (Liga III – Seria 1).

RAPID DUMESTI – CEAHLAUL II PT. NEAMT 10-1

Nu e o gluma, Dumestiul chiar s-a impus cu 10-1 in fata celor de la Ceahlaul II Pt. Neamt, echipa ce a retrogradat din Liga III si care este foarte aproape de desfiintare. Totusi, nemtenii au inceput foarte bine meciul si au deschis scorul rapid, insa nu au putut face fata iuresului impus de catre dumesteni, care au marcat cu aproape toti jucatorii ofensivi (Alex Balanescu, Bogdan Hutanu, Andrei Dandu, Radu Ipate, Florin Cotovan).

In faza urmatoare a competitiei, Rapid Dumesti va intalni una din echipele ce au terminat in prima jumatate a ligii III – Seria 1, cel mai probabil urmand a evolua impotriva celor de la Kosarom Pascani.

LUCEAFARUL MIHAI EMINESCU – STIINTA MIROSLAVA 1-0

Stiinta Miroslava este in expectativa in ceea ce priveste participarea in viitorul sezon de Liga 3, FRF-ul promitand ca vineri vor lua decizia finala in functie de numarul de locuri vacante ramase in Seria 1. In caz de nu vor primi acceptul de a evolua in Liga 3, baietii pregatiti de Cristi Ungureanu si Irinel Ionescu trebuie sa se pregateasca pentru un sezon de foc in Liga 4 Iasi, acolo unde se anunta o lupta interesanta intre Rapid Dumesti si Viitorul Tg. Frumos.

Revenind la partida de la Ipotesti (jud. Botosani), campioana si castigatoarea Cupei Romaniei (jud. Botosani) a reusit sa se impuna cu 1-0 printr-un gol marcat in minutul 15. Asadar, Stiinta Miroslava rateaza startul de sezon si trag un semnal de alarma, acestia avand nevoie de intariri in lot pentru a putea face fata la Liga III sau pentru a spera la titlu in Liga 4 Iasi!

About Sakin