Cupa Coabitarii – Iasi 2013: Partide vs. Presa vs. Institutii Publice!

In acest weekend si sambata si duminica viitoare, pe terenul sintetic din fata Hotelului Sport (langa Sala Polivalenta) se disputa Cupa Coabitarii la minifotbal, o competitie la care participa 9 echipe (partide politice: PSD, PNL si PDL; Presa (Click Aici, Raimu Yashi si Squadra Mahmura; Insitutii Publice: Primaria Iasi, Consiliul Judetean si Institutia Prefectului).

Cele 9 echipe au fost impartite in 3 grupe, cate o reprezentanta din fiecare categorie in parte:

  • GRUPA A: Primaria Iasi, PDL (Petru Movila & Co.) si Click Aici
  • GRUPA B: Instituatia Prefectului, PNL si Raimu Yashi
  • GRUPA C: CJ Iasi , PSD (Vulturii Rosii) si Squadra Mahmura.

Cupa Coabitarii - Program

Meciurile din grupa se disputa pe 3 si 4 august, urmand ca semifinalele sa se dispute pe 10 august, iar finala pe 11 august. Se califica in semifinale castigatoarele de grupa, plus echipa de pe locul 2 cu cea mai buna linie de clasament.

Dupa o prima zi de competitie, cred ca echipele favorite la castigarea trofeului sunt Primaria Iasi (Ioan Grigoras – fost portar in Divizia Nationala din R. Moldova, Vlad Ciobanu – presedinte CJA Iasi, Ionel Popa – team manager CSMS Iasi futsal, etc.) si PSD (deputatul Sorin Iacoban, Mihai Nistor, 2-3 jucatori de la Nera Computers, etc.).

“Avem in fata un eveniment sportiv incitant pentru ieseni, ce aduce pe acelasi teren reprezentanti ai institutiilor Iasului, oameni politici si de presa. Ii felicit pe jurnalistii care au avut aceasta initiativa si ii invit pe ieseni sa se bucure de meciuri antrenante intre oamenii de seama ai cetatii noastre.”, a declarat lector univ.dr. Ciprian Paraschiv, directorul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi.

About Sakin