Cupa Romaniei: Petrotub Roman – Kosarom Pascani 0-2!

Dupa ce au eliminat la penalty-uri pe Rapid Dumesti in faza a doua a Cupei Romaniei (REPORTAJ & GALERIE FOTO), cei de la Kosarom Pascani isi continua parcursul in cadrul acestei competitii, dupa ce au eliminat in faza a III-a, pe colegii de serie de la Petrotub Roman, cu o victorie chiar pe terenul romascanilor.

Dupa o prima repriza echilibrata, cu un plus pentru gazde, care au avut o posesie mai buna a mingii, insa nu au pus cu adevarat probleme portarului Luca, a urmat o repriza secunda mai buna pentru pascaneni, care au profitat de fiecare faza si au reusit sa marcheze de doua ori, prin mijlocasii Nicu Azaharoaiei (min. 63) si Andrei Lipovanu (min. 77).

Faza a IV-a din Cupa Romaniei se va disputa miercuri – 28 august, cu incepere de la 17:30, echipa pascaneana urmand a intalni o componenta din partea inferioara a clasamentului ligii 2 – sezonul 2012/2013 sau nou-promovata din Liga 3 – Seria 1 in Liga 2 – Seria 1, SC Bacau. Daca tinem cont ca repartizare se face si dupa criteriul geografic, atunci sunt 3 variante plauzibile: SC Bacau, Rapid CFR Suceava si Dunarea Galati. Cum din zona Moldovei sunt calificate 3 echipe (Kosarom Pascani, FCM Dorohoi si Sporting Liesti – Galati), atunci urmarind criteriul geografic, vom avea FCM Dorohoi – Rapid CFR Suceava, Sporting Liesti – Dunarea Galati si Kosarom Pascani – SC Bacau).

MULT SUCCES BAIETILOR DE LA KOSAROM PASCANI IN FAZA A IV-A A COMPETIEI, ACESTIA AFLANDU-SE LA DOAR DOUA MECIURI DE O EVENTUALA CALIFICARE IN 16-MILE CUPEI, ACOLO UNDE VOR INTRA SI COMPONENTELE LIGII 1!!!

About Sakin