Juniori: CSMS Iasi si Edu Sporting participa la Brasov Cup 2013!

Brasov Junior’s Cup 2013 (10-14 august) este unul din cele mai puternice turnee de juniori din Romania, la startul competitiei fiind inscrise peste 190 de echipe din Romania, Ucraina, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Republica Moldova si Macedonia. Printre aceste echipe se regasesc si doua cluburi iesene, CSMS Iasi (juniori U14 – nascuti in 2000) si Edu Sporting Iasi (juniori U11 – nascuti 2003 si juniori U9 – nascuti 2005). Acum cateva zile in urma aparea si Atletico Iasi ca inscrisa la turneu, insa se pare ca acest club s-a retras din competitie.

CSMS Iasi participa cu una din cele mai bune generatii de juniori pe care le-a dat Iasul in ultimii ani. Grupa pregatita de prof. Dan Cananau s-a descurcat onorabil la majoritatea competitiilor la care a participat, castigand chiar medaliile de bronz la Cupa Hagi Danone 2012. Momentan sunt inscrise 21 de echipe la categoria U14, iar CSMS Iasi face parte din grupa C, alaturi de SportTeam Bucuresti, CSS Slatina si Corona-Tampa Brasov. Printre participante la aceasta categorie de varsta, regasim echipe ca Petrolul Ploiesti, CSCT Buiucani (R. Moldova), Soimii Sibiu, FC Brasov etc.

EDU Sporting Iasi participa la doua categorii de varsta, U11 si U9. La U11 este antrenor prof. Liviu Petrache, cel care coordoneaza si activitatea grupelor de juniori de la CSMS Iasi. La aceasta categorie participa momentan 26 de echipe impartite in patru grupe (doua de 7 si doua de 6). EDU face parte din grupa A, alaturi de Poli Timisoara, ACS Kinder Sangeorgiu de Mures, Cautis Steaua Sudului Bucuresti, Corona-Tampa White Brasov, Il Calcio Satu Mare si Kinder Targoviste.

La categoria U9 este antrenor prof. Denis Cretu. Sunt inscrise 24 de echipe, iar EDU face parte din Grupa A, alaturi de Viitorul Oradea, Prosport Focsani, Dinamyk Craiova, FC Benta Brasov si SCF Tica Danilescu Bucuresti. Aceasta generatie a reusit o performanta notabila la turneul Barlad Cup 2013, acolo unde s-au clasat pe locul 2.

Edu Sporting Iasi

About Sakin