Liga 1: SC Vaslui – CFR Cluj 4-0! Executie in direct!

Luni – 5 august, Stadionul Municipal din Vaslui a fost gazda derby-ului etapei a III-a, dintre SC Vaslui si CFR Cluj. Dupa ce Ilie Stan si-a dat demisia de la Vaslui, principal a fost ‘analistul’ Ionut Mosneanu, care a debutat cu o victorie de senzatie. CFR Cluj a avut si ea problemele ei, cu 3 titulari suspendati pentru acest meci si cu antrenorul Mircea Rednic in tribuna, acestia au fost spulberati in prima repriza.

SC Vaslui - CFR Cluj 4-0

Lucian Sanmartean a demonstrat aseara ca este poate cel mai tehnic jucator al Romaniei, insa din pacate pentru suporterii romani, acesta nu este constant in evolutii, iar acest lucru coroborat cu varsta, fac din el doar un jucator efemer, care ar fi putut face mai mult pentru nationala.

A fost poate cea mai mare diferenta intre doua echipe de Liga 1, pe care am avut ocazia sa o vad pe viu. Cel putin in primele 45 de minute, SC Vaslui a maturat pe jos cu adversarii sai si au marcat de 4 ori, insa ar fi mai putut sa o fac in cel putin 4-5 randuri!

Scorul a fost deschis rapid de lovitura de cap a lui Piotr Celeban (min. 4), pentru ca la un minut distanta sa se faca 2-0, dupa ce Antal a reluat cu capul, in urma unei faze foarte rapide de atac, polonezul Jakub Wilk centrand excelent din cadere. Acelasi Wilk i-a centrat iarasi lui Antal pentru 3-0 (min. 30), pentru ca scorul pauzei sa fie stabilit de Caue, care a marcat … tot cu capul, in urma unui corner executat de Sanmartean.

Pe langa goluri, a mai fost bara lui Lovrecic, dupa un sut bomba de la 25 m, putin deviat, capul lui Temwanjera putin peste transversala, actiunea solitara a lui Sanmartean, care a driblat tot ce a intalnit in cale si a sutat sub transversala de la 16 m, insa Stancioiu a respins in corner, iar ultima ratare a Vasluiului in prima repriza l-a avut in centru pe Antal, care a trimis peste poarta din 9 m, desi Stancioiu era iesit din cadrul portii.

SC Vaslui - CFR Cluj

In repriza secunda meciul a fost anost, cu putine faze importante de gol, singurele faze notabile fiind cele doua eliminari directe. Mai intai Temwanjera – SC Vaslui a vazut rosu pentru o intrare intarziata (min. 62), pentru ca apoi sa fie eliminat Ogbu – CFR Cluj, pentru un cot in figura aplicat lui Nuno Viveiros (min. 78).

SC Vaslui face primele 3 puncte din acest sezon, pentru ca victoria din prima etapa (2-1 cu Rapid Bucuresti) a fost anulata, urmand sa se dispute un meci impotriva celor de la Concordia Chiajna.

About Sakin