Liga 4 Iasi: Clasamentul golgheterilor dupa primele 3 etape!

Deja s-au disputat 3 etape din acest sezon de Liga 4, iar din acest motiv putem relua articolele legate de ‘cifrele etapei’ si ‘clasamentul golgheterilor’. Daca sezonul trecut, lupta pentru golgheterul Ligii 4 Iasi a fost una foarte animata din care a iesit castigator atacantul Sinestiului – Pavel Ungureanu, sezonul actual propune mai multe nume interesante in aceasta lupta.

CIFRELE ETAPELOR

Debut greoi de campionat, in prima etapa fiind inscrise doar 27 de goluri, ceea ce reprezinta o medie de 3.375 goluri/meci. S-a marcat un singur hat-trick, performerul fiind Razvan Melinte – Siretul Lespezi. A mai fost si o dubla a lui Vlad Plugaru (Stejarul Sinesti), restul marcatorilor reusind doar cate un gol in aceasta etapa.

Etapa a II-a ne aminteste oarecum de sezonul trecut, cand se marcau foarte multe goluri pe etapa. Au fost 39 de reusite, ceea ce reprezinta o medie de 4.875 goluri/meci. Nici un hat-trick, insa foarte multe duble: Postolache (AS Holboca), Marian Virlan (Gloria Baltati), Dambu Vasile (Siretul Lespezi), Razvan Melinte (Siretul Lespezi), Cojocaru Iulian (CSM Pascani), Bogdan Valeanu (Viitorul Tg. Frumos) si Andrei Dandu (Rapid Dumesti).

Etapa a III-a a revenit la normalul primei etape si s-au inscris doar 28 de goluri, adica o medie de 3.5 goluri/meci. Fara hat-trick, insa cu duble marcate de: Palaghia si Balanescu (ambii Rapid Dumesti), Ungureanu si Plugaru (ambii Stejarul Sinesti).

Cea mai mare diferenta inregistrata in aceste trei etape a fost la Stejarul Sinesti – Viitorul Hirlau 6-0, iar cele mai multe goluri intr-o partida au fost la Rapid Dumesti – Gloria Baltati 7-2.

CLASAMENTUL GOLGHETERILOR

Razvan Melinte si Vlad Plugaru au pornit ca din tun si au marcat cate 5 goluri in primele 3 etape, iar pe locul 3 se afla Marian Virlan – 4 reusite. In aceste prime 3 etape, au fost cativa jucatori ce au reusit sa marcheze meci de meci: Vlad Plugaru – Stejarul Sinesti, Constantin Vulpe – Viitorul Tg. Frumos, Dorin Vizitiu – Rapid Dumesti si Marian Virlan – Gloria Baltati.

S-au marcat in total 94 de goluri, pe lista marcatorilor facandu-si loc 64 de jucatori! In tabelul de mai jos sunt trecuti doar cei care au reusit sa marcheze cel putin doua goluri in acest debut de sezon!

Nume Echipa Goluri
Melinte Razvan Siretul Lespezi 5
Plugaru Vlad Stejarul Sinesti 5
Virlan Marian Gloria Baltati 4
Vulpe Constantin Viitorul Tg. Frumos 3
Cojocaru Iulian CSM Pascani 3
Vizitiu Andrei Rapid Dumesti 3
Dandu Andrei Rapid Dumesti 3
Palaghia George Rapid Dumesti 3
Toma Iulian CSM Pascani 2
Postolache Cristian AS Holboca 2
Valeanu Bogdan Viitorul Tg. Frumos 2
Dambu Vasile Siretul Lespezi 2
Hutanu Bogdan Rapid Dumesti 2
Berezovschi Laurentiu Viitorul Lungani 2
Ungureanu Pavel Stejarul Sinesti 2
Balanescu Alex Rapid Dumesti 2
Cumpana Petronel Helios Tomesti 2

About Sakin