Liga 4 Iasi: Rezultatele primei etape. Siretul Lespezi primul lider!

Sezonul 2013/2014 al Ligii 4 Iasi a debutat cu 7 meciuri din prima etapa, pentru ca al optulea meci dintre Helios Tomesti si AS Holboca a fost amanat de comun acord.

UNIREA MIRCESTI – SIRETUL LESPEZI 1-6 (0-3)

Victorie fara probleme pentru Siretul Lespezi in prima etapa, echipa pregatita de Cristi Rascu profitand de faptul ca Mircestiul inca nu si-a definitivat lotul pentru acest sezon. De partea cealalta, Lespeziul a anuntat ca-si doreste o clasare in primele 5, iar debutul a fost unul perfect, daca ne gandim ca pe langa cele 3 puncte obtinute in deplasare, au mai reusit sa o faca si la o diferenta concludenta. Au marcat pentru Lespezi Andrei Apostol (2), Razvan Melinte (2), Ciprian Bucovanu si Silviu Olaru.

RAPID DUMESTI – UNIREA RUGINOASA 4-0 (0-0)

Dupa o prima repriza echilibrata, in care ambele echipe au ratat cateva ocazii foarte mari, Ruginoasa avand sansa sa conduca la pauza, daca ar fi marcat la una din cele doua situatii foarte bune. In repriza secunda, dumestenii au demonstrat ca sunt campioana judetului si au marcat de 4 ori, reusind o victorie concludenta ce ii urca pe locul 2 dupa prima etapa.

VENUS BUTEA – VIITORUL TG. FRUMOS 1-2 (1-1)

Revenirea celor de la Venus Butea in Liga 4 Iasi era sa fie una de senzatie. Acestia au deschis scorul in min. 9, impotriva vicecampioanei en-titre a judetului, insa experienta targovetilor si-a spus cuvantul, acestia reusind sa intoarca scorul prin golurile marcate in min. 31 (penalty Alin Cruceanu) si min. 66 (Costel Vulpe).

PODGORIA COTNARI – VIITORUL HIRLAU 0-2 (0-1)

Meciul disputat pe terenul din Bals a fost adjudecat de cei de la Viitorul Hirlau, acestia reusind prin plusul de experienta sa invinga cu 2-0, dupa ce la pauza conduceau cu 1-0. Au marcat Mihai Ciobotaru si Stefan Stoica pentru hirlauani, in timp ce de la echipa gazda au fost eliminati doi jucatori intr-un minut, unul pentru proteste si celalalt pentru ca a bruscat arbitrul dupa ce acordase cartonasul rosu primul jucator de la Cotnari.

STEJARUL SINESTI – VIITORUL LUNGANI 2-0 (0-0)

Lunganiul s-a mentinut foarte bine in prima repriza impotriva vecinilor de la Stejarul Sinesti, insa in repriza secunda au cedat teren si s-au recunoscut invinsi cu 2-0 de echipa gazda. Stejarul Sinesti ramane o echipa ce pierde greu puncte pe teren propriu, iar in acest sezon ar putea prinde un loc pe podium.

KOSAROM II PASCANI – GLORIA BALS 2-0 (1-0)

Balsul si-a pierdut golgheterul in aceasta vara, Bogdan Valeanu alegand sa se transfere la Viitorul Tg. Frumos. Asadar, forta ofensiva a balsenilor a scazut foarte mult, acestia fiind una din echipele candidate la retrogradare. Echipa secunda a Kosaromului a jucat fara dezinvoltura, reusind sa marcheze cate un gol in fiecare repriza si sa-si adjudece astfel primele 3 puncte ale sezonului. Au marcat fostul jucator al Lespeziului – Toma si Cojocaru, iar in min. 60, la 1-0 pentru Pascani, portarul Alex Nacuta a reusit sa apere un penalty pentru Bals.

GLORIA BALTATI – FORESTA CIUREA 3-1 (1-0)

Primul meci al Forestei dupa exodul in masa al titularilor din campionatul trecut, nu a fost un dezastru asa cum anticipau multi. Acestia au dat o replica buna Baltatiului, insa gazdele au reusit sa se impuna in final cu 3-1, dupa ce au condus cu 1-0 si au fost egalati in startul reprizei secunde. De mentionat ca Foresta Ciurea a avut si un jucator eliminat in min. 47, pentru cumul de galbene.

RECOMAND APARAT FOTO DIGITAL NIKON COOLPIX L27, LA DOAR 299 lei (transport gratuit)!

About Sakin