Liga 5 Iasi-Seria 2: Avancronica etapei a IV-a! Meci tare la Movileni!

Liga 5 Iasi-Seria 2 isi va disputa duminica – 1 septembrie (ora 11:00), 6 din cele 7 meciuri ale etapei a 4-a, pentru ca una din partide a fost amanata pentru miercuri – 4 septembrie, ora 17:00.

BIRUINTA MOVILENI – STEAUA MAGICA IASI, Stadion Comunal Larga Jijia (com. Movileni) – ora 11:00

Capul de afis al meciurilor de duminica il reprezinta duelul dintre Biruinta Movileni si juniorii pregatiti de Marius Croitoru, Steaua Magica Iasi. Cele doua echipe isi anuntasera intentiile de a ataca promovarea in acest sezon, insa ambele au pierdut puncte in primele 3 etape. Movileniul nu mai are voie sa piarda puncte la adevar, daca isi doreste cu adevarat sa ramana in cursa promovarii, in timp ce Steaua Magica va cauta sa obtina primele puncte pe teren strain in acest sezon.

SAGEATA VICTORIA – COM-VAL VALEA LUPULUI, Stadion Comunal Victoria – miercuri, 4 septembrie, ora 17:00

Singurul meci al etapei ce a necesitat amanare se va disputa intre doua echipe foarte bune. Nu stiu cine a solicitat amanarea meciului, insa Valea Lupului are un mare avantaj din asta, pentru ca Ionut Stirbets si Ilie Ilasca ar fi lipsit de la meciul de duminica. Primul este implicat in Cupa Magic la minifotbal, iar cel de-al doilea este antrenorul principal al fetelor de la CS Navobi Iasi, echipa ce va debuta duminica in prima etapa a SuperLigii de fotbal feminin.

FORTA PODU ILOAIEI – GLORIA ROMANESTI, Stadion Orasenesc Podu Iloaiei – ora 11:00

Sezonul trecut, Romanestiul le aplica o corectie celor de la Podu Iloaiei si se impuneau cu 5-1. Intre timp, terenul din Podu a revenit la vechiul amplasament, iar echipa s-a intarit considerabil. Se anunta un meci foarte interesant, insa in care cred ca se vor marca putine goluri, iar Podu va incerca sa obtina o victorie care sa-i mentina in apropierea podiumului.

VOINTA BIVOLARI – SAGEATA POPRICANI, Stadion Comunal Bivolari – ora 11:00

Gazdele sunt una din cele 3 echipe fara punct in acest start de sezon, in timp ce Popricaniul are 6 puncte din victorii pe teren propriu. Din meciurile de pana acum, la Bivolari ne putem astepta la multe goluri, apararile celor doua echipe ‘reusind’ sa primeasca 16 respectiv 12 goluri in 3 partide!

CONSTRUCT PRESS GROPNITA – SPICUL TIGANASI, Stadion Comunal Gropnita – ora 11:00

Cei de la Gropnita au si ei un start slab de campionat, fara punct in primele 3 etape, in timp ce Tiganasiul are 3 puncte obtinute in prima etapa. Ca si la meciul de la Bivolari, si la Gropnita ne putem astepta la multe goluri, ambele apararii incasand 13 respectiv 12 goluri, ceea ce reprezinta o medie de 4 goluri primite/meci.

VIITORUL BRAESTI – SPICUL SIPOTE, Stadion Comunal Braesti – ora 11:00

Sipote a reusit o victorie la limita in deplasarea de la Progresul Deleni si a ajuns la 6 puncte in acest sezon, in timp ce Braestiul are doar 3 puncte, insa este o echipa ce pierde greu puncte pe teren propriu. In mod normal, gazdele vor castiga aceasta partida, insa Sipote este in crestere de forma si vor cauta a treia victorie consecutiva a sezonului.

VICTORIA LETCANI – PROGRESUL DELENI, Stadion Comunal Letcani – ora 11:00

Fara doar si poate, meciul de la Letcani pare cel mai dezechilibrat al etapei. Letcanenii au castigat toate meciurile din acest sezon si au o medie de 5 goluri marcate/meci, in timp ce Deleniul a pierdut toate meciurile si au o medie de 3 goluri primite/meci. In mod normal, Letcaniul se va impune cu o diferenta de cel putin 5 goluri, insa tinerii de la Deleni vor incerca sa limiteze pe cat de mult proportiile scorului.

About Sakin