Liga 5 Iasi-Seria 3: Avancronica etapei a 4-a!Todiresti vs Stolniceni?

Liga 5 Iasi-Seria 3 (zona Pascani) ramane cea mai numeroasa serie si aduna la start 18 echipe! Chiar si cu acest numar de echipe, este greu de propus una pentru promovare, pentru ca majoritatea prefera sa ramana intr-un campionat in care joaca impotriva unor comune vecine, decat sa promoveze si sa aiba cheltuieli aproape duble pe transport si juniori A1.

FC LUNCA PASCANI – MOLDOVA CRISTESTI, Stadion Comunal Lunca Pascani – duminica, ora 11:00

Ambele echipe isi fac marea majoritate a punctelor pe teren propriu, in deplasari fiind mai mult victime sigure. Totusi, Cristestiul nu are infrangere in acest sezon si spera sa-si pastreze acest statut si la finalul meciului cu pascanenii. Gazdele meciului au reusit un spectaculos 4-4 in deplasarea de la Helesteni.

AVANTUL TODIRESTI – SIRETUL STOLNICENI-PRAJESCU, Stadion comunal Todiresti – duminica, ora 11:00

Poate cel mai interesant meci al etapei se va disputa la Todiresti, acolo unde gazdele vor primi vizita unei echipe nou-infiintate, insa care are un start excelent de campionat, acumuland 3 victorii in tot atatea partide. Echipa pregatita de Dan Negri, nu concepe sa nu obtina macar un punct in deplasarea de la Todiresti, insa gazdele sunt medaliatii cu argint ai editiei trecute de campionat si e greu de crezut ca nu vor da o replica pe masura. Se anunta un meci foarte interesant, insa in care gazdele pornesc cu avantajul terenului dar si al plusului de experienta.

OLIMPIA OTELENI – AVANTUL TATARUSI, Stadion Comunal Oteleni – duminica, ora 11:00

Tatarasiul are un debut foarte bun de campionat, insa acesta este prima lor deplasare in acest sezon. De partea cealalta, Oteleniul inca nu a castigat nici un meci in acest sezon, insa in mod normal ar trebui sa se impuna. Un meci de 1x, fiind greu de crezut ca Tatarusiul ar putea mai mult de un egal in aceasta deplasare.

RECOLTA CONTESTI – VIITORUL MUNCEL, Stadion Comunal Contesti (com. Valea Seaca) – duminica, ora 11:00

Contestiul are 3 infrangeri din 3 partide, insa toate au fost la doar un gol diferenta. Muncelul a castigat ambele meciuri pe teren propriu, insa a pierdut in deplasarea de la Todiresti. Asadar, un meci deschis oricarui rezultat, gazdele fiind dornice sa obtina macar un punct, in timp ce muncelenii isi doresc sa treaca pe plus in clasamentul adevarului.

CSM II PASCANI – VIITORUL HARMANESTI, Stadion Siretul Pascani – duminica, ora 11:00

Situatii diametral opuse pentru cele doua echipe. Harmanestiul este lider cu maxim de puncte, in timp ce veteranii pascaneni se afla pe locul 17, fara nici un punct acumulat. In mod normal, Harmanestiul va face scor in aceasta partida, insa fotbalul la acest nivel poate fi imprevizibil, iar nu de putine ori a oferit surprize.

SIRETUL HALAUCESTI – SPICUL HELESTENI, Stadion Comunal Halaucesti – duminica, ora 12:00

Transferand cei mai buni jucatori la Unirea Mircesti, Halaucestiul nu se regaseste in acest start de campionat si ocupa ultimul loc in clasament. De partea cealalta, Helesteniul nu pare a fi deloc echipa ce in urma cu doua sezoane promova in Liga 4 Iasi, reusind doar 1 punct in primele 3 partide. Asadar, un meci intre doua echipe in cautare de puncte, oaspetii avand totusi prima sansa. Gazdele promit ca pana la finalul turului vor acumula cel putin 15 puncte, insa eu unul sunt sceptic privind acest pronostic.

VOINTA MOTCA – NOUA GENERATIE TOPILE, Stadion Comunal Motca – duminica, ora 11:00

Dupa 3 partide in deplasare, in care a obtinut 7 puncte (!), a venit momentul ca Motca sa joace primul meci al sezonului pe teren propriu. Oaspetii au avut si ei un debut bun de campionat si au acumulat doua victorii consecutive. Asadar, se anunta un meci interesant, insa Motca nu cred ca va avea probleme in castigarea celor 3 puncte puse la bataie.

UNIREA AL. I. CUZA – BIRUINTA MIROSLOVESTI, Stadion Comunal Al. I. Cuza – duminica, ora 11:00

Al. I. Cuza nu a reusit inca nici un punct in acest sezon, in timp ce Miroslovestiul pare ca s-a intarit in acest sezon si nu va mai fi ciuca batailor. Au reusit deja doua victorii, insa au pierdut in ultima etapa cu 1-0 pe teren propriu, in fata celor de la Vointa Motca. Asadar, Cuza are o sansa buna de a obtine punct, in timp ce Miroslovestiul va cauta sa recastige punctele pierdute cu Motca.

LOCOMOTIVA PASCANI – ACTIV VALEA SEACA, Stadion Siretul Pascani – sambata, ora 17:00

Porniti la drum cu gandul la promovare, cei de la Locomotiva au fost rapid adusi cu picioarele pe pamant de doua infrangeri dezastruoase (0-4 la Cristesti si 2-5 la Lunca Pascani). Totusi, tinerii jucatori de la Pascani vor incerca sa repare din imaginea stricata de cele doua infrangeri,printr-o victorie in meciul cu Valea Seaca. Meciul se va disputa sambata, de la ora 17:00!

About Sakin