Liga 5 Iasi-Seria 3: Rezultate prima etapa! Todiresti debut excelent!

Liga 5 Iasi – Seria 3 (Pascani) se prezinta la start cu 18 echipe, fiind cea mai numeroasa divizie a Iasului. Se anunta un sezon interesant, pentru ca nu prea exista echipe dornice sa promoveze, mai ales ca vor fi cheltuieli aproape duble, incepand cu sezonul urmator de Liga 4 Iasi.

NOUA GENERATIE TOPILE – AVANTUL TODIRESTI 3-4

Meci intens la Topile, acolo unde medaliata cu bronz a sezonul trecut in aceasta serie – Avantul Todiresti a inceput campionatul cu o victorie la limita si cu multe goluri, impunandu-se cu 4-3.

VIITORUL MUNCEL – SIRETUL HALAUCESTI 5-2

Cu 4-5 jucatori pierduti in aceasta vara, Siretul Halaucesti s-a prezentat ca victima sigura in deplasarea de la Muncel, iar gazdele au profitat si s-au impus cu un linistitor 5-2 si isi depune candidatura pentru primele locuri la finalul sezonului.

ACTIV VALEA SEACA – VOINTA MOTCA 1-1 (1-0)

Meci de mare angajament la Valea Seaca, unde echipa gazda a reusit sa-i incurce pe cei de la Vointa Motca, in drumul lor spre castigarea campionatului. Doua puncte importante pierdute de Motca, ce se pot dovedi decisive la finalul campionatului.

Vointa Motca

MOLDOVA CRISTESTI – UNIREA AL. I. CUZA 4-2 (3-1)

Debutul celor de la Al. I. Cuza a fost cu infrangere la Cristesti, unde tanara echipa din localitate nu prea a avut probleme isi a impune jocul, castigand cu un lejer 4-2.

LOCOMOTIVA PASCANI – OLIMPIA OTELENI 4-0

Locomotiva Pascani pare a fi o echipa foarte buna, desi s-au infiintat abia in acest an. Acestia au mai multi jucatori ce au terminat junioratul la CSS Pascani si Kosarom Pascani, iar acest lucru le da un avantaj, fiind greu de crezut ca vor exista prea multe echipe ce le vor face fata din punct de vedere fizic.

VIITORUL HARMANESTI – SPICUL HELESTENI 4-1

Victorie fara dubii a celor de la Harmanesti, care s-au impus cu 4-1 intr-o partida ce parea a fi echilibrata inainte de fluierul de start. Din pacate pentru oaspeti, acestia nu prea au contat in meciul din aceasta prima etapa.

AS SIRETUL STOLNICENI-PRAJESCU – FC LUNCA PASCANI 4-1

La fel ca si Locomotiva Pascani, nou-infiintatii de la Stolniceni-Prajescu au debutat cu dreptul in acest sezon, reusind sa invinga fara dubii o echipa ce mereu a fost in primele echipe ale Seriei 3.

AVANTUL TATARUSI – RECOLTA CONTESTI 2-1

Meci cu cantec intre cele doua sate vecine, Tatarusi si Contesti. Gazdele s-au impus cu 2-1, insa oaspetii nu s-au multumit cu acest rezultat si au facut scandal.

BIRUINTA MIROSLOVESTI – CSM II PASCANI 5-2

Miroslovestiul porneste cu dreptul in noul sezon si au ca obiectiv o clasare in prima jumatate, desi majoritatea jucatorilor sunt din comuna, iar sezonul trecut au obtinut un rusinos loc 15 din 15 echipe ramase pana la finalul sezonului (la start fiind 18 echipe).

About Sakin