Liga 5 Iasi – Seria 3: Rezultatele etapei a III-a! Harmanestiul lider!

In Seria 3 (Pascani) avem si primul rezultat schimbat la Comisia de Disciplina a AJF Iasi. Rezultatul de la Spicul Helesteni – Siretul Stolniceni-Prajescu 0-0, a fost modificat in favorea Siretului (3-0), pentru ca Helesteniul a efectuat 5 schimbari, desi regulamentul permite doar 4 la acest nivel. A fost o greseala si a arbitrului care din neatentie a permis acest lucru, insa vina principala apartine delegatului echipei gazda, care nu si-a numarat schimbarile efectuate la acest meci, fortand introducerea celui de-al cincilea jucator de rezerva.

VIITORUL HARMANESTI – AVANTUL TODIRESTI 4-3 (3-3)

Derbyul etapei si-a meritat cu adevarat aceasta titulatura, meciul de la Harmanesti fiind un adevarat spectacol. Centralul Giogel Iacob a reusit sa duca la bun sfarsit acest meci, considerat de risc maxim, pentru ca a fost vorba de doua sate vecine, care pana in 2004 erau in componenta aceleeasi comune. Prima repriza a fost cu adevarat in recital de fotbal, Harmanestiul deschizand scorul insa s-a trezit in min. 30 ca scorul era 3-1 pentru Todiresti. Pana la pauza au reusit egalarea, iar in repriza secunda au marcat golul unei victorii foarte importante in economia acestui campionat.

SIRETUL STOLNICENI-PRAJESCU – SIRETUL HALAUCESTI 6-2

Infiintati in aceasta vara, cei de la Stolniceni sunt surpriza placuta a acestui start de campionat si, alaturi de Harmanesti, a acumulat maxim de puncte dupa primele 3 etape, una din victorii fiind la masa verde. In meciul cu lanterna rosie, elevii pregatiti de fostul mare jucator pascanean, Dan Negri, s-au impus fara probleme cu 6-2 si se anunta o echipa incomoda in acest sezon.

BIRUINTA MIROSLOVESTI – VOINTA MOTCA 0-1 (0-0)

Motca a reusit o victorie mare in deplasarea de la Miroslovesti, unicul gol al partidei fiind marcat de Marius Marian in repriza secunda. Aceasta victorie urca pe Motca pe locul 5 in clasament, insa acestia au cel mai bun clasament al adevarului (+7) dupa 3 etape, toate in deplasare.

MOLDOVA CRISTESTI – LOCOMOTIVA PASCANI 4-0 (1-0)

Cu obiectiv clar – promovarea, Locomotiva Pascani s-a stins rapid dupa doar 3 etape, in care au suferit doua infrangeri categorice. Chiar daca Seria 3 nu are o echipa favorita la promovare, totusi nu poti emite prea mari pretentii daca pierzi doua meciuri in primele 3 etape. Toate golurile Cristestiului au fost marcate de atacantul Adrian Gurzun.

NOUA GENERATIE TOPILE – RECOLTA CONTESTI 3-2

La Topile s-au intalnit doua echipe din aceeasi comuna – Valea Seaca. Cum astfel de meciuri intre sate genereaza de multe ori meciuri spectaculoase si de aceasta data se pare ca partida a fost una foarte frumoasa. Din fericire, nu au existat incidente neplacute, iar dupa un meci frumos, NG Topile s-a impus cu 3-2 si lasa Contestiul fara punct in acest start de campionat, oaspetii pierzand toate cele 3 meciuri, insa pe toate la un gol diferenta.

VIITORUL MUNCEL – CSM II PASCANI 2-0

Meci anost la Muncelu de Sus, acolo unde gazdele s-au impus cu un lejer 2-0 si reusesc astfel a doua victorie a sezonului, in timp ce veteranii pascaneni se afla in cautarea primului punct din acest sezon.

AVANTUL TATARUSI – UNIREA AL. I. CUZA 1-0

Infrangere la limita pentru Al. I. Cuza in deplasarea de la Tatarusi. Gazdele au reusit a doua victorie a sezonului, insa au -3 la adevar, pentru ca au jucat primele 3 etape pe teren propriu.

SPICUL HELESTENI – LUNCA PASCANI 4-4

Meci spectaculos la Helesteni, acolo unde cele doua echipe au oferit un real spectacol si au incheiat la egalitate, 4-4. Este primul punct in clasament pentru Helesteni, care ‘promitea’ ca va mai forta 5 schimbari si in acest meci, sa testeze vigilenta arbitrilor :).

ACTIV VALEA SEACA – OLIMPIA OTELENI 3-0

About Sakin