Liga III – Seria 1: Bucovina Radauti – Stiinta Miroslava 1-3 (1-2)!

Vineri – ora 18:00, Stiinta Miroslava a debutat in noul sezon de liga 3 pe terenul celor de la Bucovina Radauti, echipa ce s-a intarit in aceasta vara si cu cativa fosti jucatori ai Miroslavei: Stan si Popa. Salvati de FRF, Stiinta Miroslava s-a pregatit intens in aceasta vara sub comanda lui Cristi Ungureanu (A1) si Irinel Ionescu (A2), iar pregatirile dar si noutatile din lot, au facut ca Miroslava sa fie la un nivel mult mai ridicat fata de sezonul trecut.

STIINTA MIROSLAVA: Raul AVRAM – Bogdan GHERASIM, Danut TACUTANU, Vlad GHEORGHIU, MAXIM (transferat de la FCM DOROHOI) – Ilie TALPAN (transfer de la FORESTA CIUREA), Bogdan BOLBOCEANU (transfer de la FORESTA CIUREA), MENGHIA (transfer de la PETROTUB ROMAN), PETREA, PARVU – Adi CARAGEA (transfer de la Rapid CFR Suceava). Au mai intrat in repriza secunda: Alex STAFIE (transfer de la FORESTA CIUREA), SACRIERU, CIUBOTARIU.

Tracul revenirii in competitiile oficiale si-a spus cuvantul in startul partidei, ambele echipe preferand o tatonare la mijlocul terenului. Abia in min. 20 s-a spart monotonia, iar gazdele au deschis scorul prin Sabie, care a marcat cu un sut la coltul lung. Totusi, Miroslava nu a capitulat si a reusit egalarea in min. 30, cand Petrea a executat perfect o lovitura libera de la 20 m.

Stiinta Miroslava avea sa intre in avantaj la pauza, dupa ce Gheorghiu primeste o centrare foarte buna de la Maxim si trimite o lovitura de cap imparabila (min. 43).

Scorul final avea sa fie stabilit de bacauanul din curtea Miroslavei – Petrea, acesta marcand iarasi dintr-o lovitura libera de la 17 m (min. 52).

Pana la final nu s-a mai intamplat nimic notabil, singurul lucru ce merita amintit fiind accidentarea destul de grava a lui Petrea, care s-a lovit puternic la cap, dupa ce s-a ciocnit cu un adversar, fiind nevoie de interventia ambulantei pentru a-l stabiliza. Din acest motiv, partida a si fost prelungita cu 8 minute.

Victorie foarte frumoasa pentru Miroslava, care debuteaza cu dreptul si gandindu-ne la lotul si seriozitatea cu care se fac antrenamentele, ne putem astepta ca Stiinta sa fie una din echipele ce se vor califica in Play-off, evitand astfel emotiile cu retrogradarea in acest sezon!

PS: Bucovina Pojorita – Kosarom Pascani se va disputa sambata – ora 18:00! 

About Sakin