LiveText – Liga 4 Iasi: Helios Tomesti – AS Holboca 3-0!

Miercuri – 28 august, cu incepere de la ora 18:00, Stadionul “Prof. Mircea Andrioaei” din Tomesti este gazda meciului restanta din etapa I a Ligii 4 Iasi, Helios TomestiAS Holboca. Meci in care miza celor 3 puncte paleste in fata rivalitatii locale dintre cele doua comune vecine, despartite de raul Bahlui.

BRIGADA DE ARBITRI: Vlad TRIFAN (centru), Razvan HODEA (A1), Bogdan MUCHE (A2) si Sebastian SPAIUC (rezerva). Observator: Stefan ROTARASCU.

In deschiderea meciului s-a disputat meciul de juniori A1, gazdele de la Helios impunandu-se cu 9-2.

HELIOS TOMESTI: Elvis TURITA – ANCUTA, Daniel CALINIUC, ASTEFANOAIE, Adrian PATRASCU – Paul RAIANU, DUMITRU, Petronel CUMPANA, Gabriel IURICIUC – ‘Buba’ VIRLAN, Bogdan RIPANU. Antrenori: Florin PINTILII (A1) si Dan TOLOLOI (A2).

AS HOLBOCA: Ciprian AGAPOV (c) – Ionut AFRASINII, Ovidiu BOTEZ, Bogdan GROSU, Andrei GUGULUS – , Liviu BECERIU, BESLEAGA – Bogdan BASARAB, Cosmin HUTU, Ionut BORHAN – Alex ABABEI. Antrenori: Manu LUNGU (A1) si Sandu MOROSANU (A2).

Min. 1 – START MECI! Ploua puternic la Tomesti, insa sinteticul nu este (inca) inundat, iar probabilitatea ca meciul sa fie amanat este foarte mica!

Min. 3 – Ocazie mare pentru Tomesti! Gabriel Iuriciuc, care in trecut a jucat si pentru Holboca, a trimis un sut centrare prin fata portii, insa nimeni nu a fost la finalizare!

Min. 4 – Corner pentru Holboca! Mingea ajunge in careu, de unde este trimisa in poarta, insa golul este anulat pe motiv de fault in atac!

Min. 11 – Ripanu centreaza in fata portii, Buba ramane singur cu portarul, insa lufteaza si Agapov retine!

Min. 24 – Lovitura libera lateral stanga si Ancuta centreaza in careu, Buba reia in poarta insa golul este anulat pentru fault in atac! 1-1 … la goluri anulate!

Min. 25 – Borhan reia cu capul dintr-o pozitie excelenta, iar Turita are o interventie miraculoasa si respinge! Ocazie foarte mare pentru Holboca!

Min 35 – Ababei scapa singur cu portarul Tomestiului, insa Turita are iarasi o interventie excelenta si pastreaza tabela imaculata!

Min. 37 – Corner pentru Helios Tomesti, mingea ajunge pe capul lui Caliniuc care o trimite putin pe langa poarta!

Min. 38 – Ancuta centreaza perfect din flancul stang, mingea ajunge pe 6 m, de unde Catalin ‘Buba’ Virlan marcheaza pentru 1-0! Holbocean din tata in fiu, Buba reuseste sa marcheze impotriva fostei echipe si sa deschida scorul pentru rivalii din Tomesti!

Min. 41 – Vasluianul Petronel Cumpana, fost jucator la Foresta Ciurea, suteaza puternic de la 28-30 m si mingea trece de putin peste poarta lui Agapov! Ocazie buna pentru Helios ca sa-si mareasca avantajul!

Min. 45 – Fluier final al primei reprize! Helios Tomesti conduce cu 1-0 si spera la o prima victorie in fata Holbocai, dupa aproximativ 6-7 ani!

Min. 46 – Start in repriza secunda! Gabriel Iuriciuc are o noua centrare periculoasa in fata portii, insa fundasii Holbocai reusesc sa respinga in aut!

Min. 48 – Corner si mingea ajunge iarasi pe capul lui Caliniuc, care trimite putin peste poarta lui Agapov!

Min. 51 – Cumpana trimite o minge in adancime pentru Paul Raianu, care centreaza in careu si varful Bogdan Ripanu majoreaza avantajul! 2-0 pentru Helios Tomesti si pare greu de crezut ca mai pot scapa victoria! 

Min. 60 – Nu se mai intampla nimic interesant la Tomesti! Florin Pintilii a sunat retragerea si gazdele apara rezultatul de 2-0!

Min. 61 – Cea mai mare ocazie pentru AS Holboca! O centrare in careu este deviata si mingea loveste bara, insa nimeni nu urmareste mingea si Tomestiul scapa cu fata curata!

Min. 67 – Lovitura libera de la 25 m pentru AS Holboca si portarul Ciprian Agapov trage plasat, insa Turita are o noua interventie excelenta si respinge din plonjon!

Min. 73 – Buba scapa pe contraatac si este faultat in marginea careului mare! Iuriciuc executa peste zid, insa Agapov este la post si respinge spectaculos!

Min. 79 – Faza interesanta in careul gazdelor! Gebar scapa cu portarul si da mingea spre poarta, insa se ciocneste cu Turita si balonul iese in aut de poarta! Oaspetii cer lovitura de la 11 m, insa Trifan ramane impasibil!

Min. 82 – Iuriciuc intra in careu, centreaza in fata portii la Florescu, care scoate mingea la 11 m pentru Cumpana, acesta trimitand cu latul pentru 3-0! 

Min. 85 – Corner pentru Tomesti, mingea ajunge pe 16 m la Iuriciuc, care suteaza plasat, insa Agapov reuseste sa respinga!

Min. 90+3 – FLUIER FINAL! Helios Tomesti reuseste prima victorie din acest sezon si acumuleaza 4 puncte! O victorie importanta, in conditiile in care au castigat cu un sec 3-0 in fata rivalilor de la AS Holboca!

About Sakin