Amical: Viitorul Tg. Frumos – Viitorul Braesti 7-0!

Joi – 5 septembrie, ora 18:00 a avut loc un amical cu ocupanta locului 9 a ligii a V-a seria a II-a, Viitorul Braesti. Partida a fost programata in scopul utilizarii a cat mai multe formule de joc, repetarii diferitelor scheme tactice si omogenizarea lotului . Antrenorul Tiberiu Beceru a incercat diferite formule de echipa, dand posibilitatea si catorva juniori de a se integra in echipa mare.

Meciul a inceput in nota de dominare a Viitorului Tg. Frumos care a folosit in debut unsprezecele de baza: Ionut GEOACAS – Andrei SARITANU, Ovidiu CHELARU, Marius NARE, Alex NICA – Alex IFTINCA, Marius DAVIDOAIA, Edy GRIGORAS, Codrut CARJA – Alin CRUCEANU, Costel VULPE. Au mai jucat pe parcurs si Bogdan VALEANU, Edi MUNTEANU, Cristi STOICA, Ionut LUPASCU precum si juniorii: Bogdan NOUR, Serban PAHONEA, Adrian IACOB, Andrei DAREA.

Partida s-a incheiat cu scorul de 7-0 (2-0). Marcatorii amicalului de azi sunt: Vulpe, Cruceanu, Munteanu, Carja, Saritanu si Davidoaia (doua goluri). Un test util in vederea urmatoarei partide din deplasarea de la Holboca in care am vazut o echipa gazda tot mai aproape de acel “100%” al unui team dornic de promovare!

P.S. Uram pe aceasta cale “Casa de piatra!” lui Ciprian AGAPOV portarul adversarei noastre de duminica: AS Holboca

About Cristi MP