Liga 4 Iasi: Rezultatele etapei a 7-a! Dumestiul a dat-o in bara!

Etapa a VII-a din Liga 4 Iasi si-a disputat cele 8 meciuri programate, Viitorul Tg. Frumos fiind cea mai multumita echipa dupa aceasta etapa, insa si Sinestiul a profitat urcand pana pe locul 2. Rapid Dumesti a cazut pe locul 3 si se confrunta cu o situatie unica pentru ei, aceea de a fi nevoiti sa recupereze deja 4 puncte fata de lider.

SIRETUL LESPEZI – VIITORUL TG. FRUMOS 0-2 (0-0)

Tg. Frumos s-a detasat in fruntea clasamentului, dupa ce a reusit o victorie imensa in deplasarea de la Lespezi (REPORTAJ).

VENUS BUTEA – RAPID DUMESTI 2-2 (1-2)

Surpriza imensa realizata de nou-promovata Venus Butea, care s-a mobilizat extraordinar si a reusit un egal in fata campioanei ultimelor 5 sezoane. Ba mai mult, pe final, Butea ar fi putut chiar castiga, acestia ratand 2-3 situatii foarte bune de gol. Asadar, cu aceste doua puncte pierdute, Dumestiul e la 4 puncte in spatele celor de la Tg. Frumos, care spera sa rupa in sfarsit suprematia dumestenilor in Liga 4 Iasi. (REPORTAJ)

AS HOLBOCA – GLORIA BALS 2-1 (1-1)

Balsul a inceput perfect meciul de la Holboca si au deschis scorul destul de repede, dintr-o lovitura libera. Bucuria acestora nu a durat foarte mult, pentru ca Ovidiu ‘Bento’ Agape a egalat tot dintr-o lovitura libera. In repriza secunda, golul victoriei a fost marcat de … portarul transformat in atacant Ciprian Agapov, care a intrat in atac in repriza secunda si a marcat golul de 3 puncte in min. 76.

VIITORUL LUNGANI – VIITORUL HIRLAU 0-0

Meci foarte echilibrat la Lungani, unde cele doua echipe s-au anihilat reciproc, desi ambele au avut momente in care ar fi putut marca golul izbavitor.

PODGORIA COTNARI – CSM PASCANI 2-1 (1-0)

Podgoria Cotnari a reusit a doua victorie a sezonului, dupa ce a trecut cu 2-1 de pustii de la CSM Pascani. Dupa ce au deschis scorul in min. 14, prin Dumitru ‘Tuta’ Lupu, iar in min. 61 si-au dublat avantajul prin reusita lui Ghiocel Neagu. Pascaniul a revenit pe final, insa au marcat doar prin Andrei Ignea (min. 87) si au lasat toate punctele in visteria cotnarenilor.

STEJARUL SINESTI – GLORIA BALTATI 4-1 (3-1)

Stejarul Sinesti are cel mai bun start de campionat din istoria lor, acestia reusind ca dupa 7 etape sa aiba 18 puncte si sa se claseze pe locul 2, intr-un campionat in care Dumesti si Tg. Frumos par a face legea. Conjunctura favorabila, dar si seriozitata din acest sezon, in care au preferat sa joace meciurile pe teren, au facut ca Sinestiul sa profite de pasii gresiti ai Dumestiului si sa se claseze peste ei. Pentru Sinesti au marcat Paul Ungureanu (2), Ciprian Birghiu si Andrei Minciuna, golgheterul sezonului – Vlad Plugaru evoluand iarasi ca fundas central. Din pacate pentru gazde, victoria a fost umbrita de accidentarea grava a lui Ungureanu, care s-a lovit cu spatele de bara la golul de 4-1, momentan fiind internat in spital.

HELIOS TOMESTI – FORESTA CIUREA 0-1

Daca excludem egalul de la Butea, victoria Forestei Ciurea in deplasarea de la Tomesti este cu siguranta cel mai surprinzator rezultat al etapei. Tomestiul a inceput bine campionatul, insa a clacat in ultimele doua etape si a cazut pe locul 9 in clasament, in timp ce Foresta a urcat pe locul 7! (REPORTAJ)

UNIREA MIRCESTI – UNIREA RUGINOASA 3-1 (2-0)

Mircestiul e pe val, daca ne gandim ca dupa cele 4 infrangeri consecutive din startul sezonului, a reusit 3 victorii consecutive (1 la masa verde) si a urcat de ultimul loc, pana pe locul 8. Ruginoasa ramane lanterna rosie, iar gluma incepe sa se ingroase pentru echipa pregatita de Cernautanu. Pentru gazde au marcat veteranul Corneliu Codreanu si doi jucatori transferati de la AS Negri, fosta campioana a jud. Bacau in sezonul trecut!

About Sakin