Liga 5 Iasi – Seria 1: Rezultatele etapei a 7-a! Derby barnovean nedisputat!

Liga 5 Iasi – Seria 1 si-a disputat in aceasta duminica, 6 din cele 8 partide programate initial, consemnand o neprezentare si un meci amanat.

PARTIZANII BARNOVA – STEJARUL BARNOVA 3-0

Daca in Seria 2, Steaua Magica Iasi alegea sa trimita doar 7 jucatori pe teren la Romanesti, Stejarul s-a decis sa nu mai trimita deloc echipa. Inca de aseara aflasem de intentia celor de la Stejarul, insa am sperat ca acestia nu vor renunta la un meci impotriva ‘rivalilor’ din comuna, insa se pare ca teama de o umilinta la scor i-a facut sa prefere neprezentarea.

FULGERUL TIBANESTI – PRUTUL PRISACANI 6-2

De neinteles uneori fotbalul la acest nivel, insa suntem obisnuiti cu totii ca unele echipe sa nu alinieze mereu aceeasi formula de joc, la meciurile de acasa fiind baietii mai bine organizati. Dupa un succes rasunator cu 7-2 in fata celor de la Scanteia, Prisacaniul a dat-o in bara si a pierdut cu 6-2 la Tibanesti, echipa ce a urcat pe locul 6 in clasament.

VOINTA BOSIA – FORTZA COSTULENI 4-1

Dupa o serie de 3 infrangeri consecutive, Bosia a reusit sa sparga gheata castigand cu 4-1 in fata celor de la Costuleni. Oaspetii au facut act de prezenta si nu au emis pretentii de la acest meci, preferand doar sa lupte pentru evitarea unui scor mai mare.

VOINTA VOINESTI – REAL TOMESTI 2-4 (2-4)

Doua reprize total diferite intre cele doua echipe, tomestenii reusind a treia victorie consecutiva din 3 meciuri disputate consecutiv in deplasare, avand in acest moment cel mai bun punctaj la adevar. Voinestiul pierde teren in lupta pentru campionat si daca nu schimba nimic in viitorul apropiat, vor iesi complet din calculele promovarii (REPORTAJ).

STIINTA II MIROSLAVA – VIITORUL CIORTESTI 3-4

Ciortestiul confirma forma buna din ultima perioada si se impune cu 4-3 in fata celor de la Stiinta II, echipa care a folosit 2-3 jucatori de la echipa mare, insa cu prea multi juniori de 15-16 ani in teren, pentru a reusi un rezultat mai bun in fata locului 2 din serie.

VIITORUL TANSA – AS CIURBESTI 1-2

Ciurbestiul reuseste inca o victorie in acest sezon, acestia acumuland 13 puncte in cele 7 etape disputate, avand un start bun de sezon, daca ne gandim ca au ca obiectiv o clasare in prima jumatate a clasamentului. Tansa a pierdut iarasi un meci in care pareau favoriti si raman pe locul 13 in clasament.

UNIREA SCANTEIA – JUPITER IASI 5-4 (3-3)

Poate cel mai asteptat meci al etapei s-a disputat la Scanteia, iar cele doua echipe au oferit un adevarat spectacol, gazdele reusind pana la urma sa se impuna in fata junilor pregatiti de prof. Dorel Stafie. Cum se pare ca Jupiterul a castigat la masa verde meciul pierdut cu Stiinta II Miroslava, putem spune ca abia aceasta infrangere este prima din acest sezon. Jupiterul incepuse bine meciul si a condus cu 2-0, insa s-au vazut intorsi la 3-2, egaland pana la pauza la 3. In repriza secunda, Scanteia a jucat mai pragmatic si s-a distantat la 5-3, ultimul gol al oaspetilor fiind marcat dintr-o lovitura de pedeapsa, in ultimul minut al meciului.

UNIREA TIBANA – VIITORUL MIRONEASA s-a amanat pentru o data ulterioara!

About Sakin