Liga 5 Iasi – Seria 1: Rezultatele etapei a 8-a! Scandal la Prisacani!

Liga 5 Iasi – Seria 1 si-a disputat duminica – 29 septembrie cele 8 partide din cadrul etapei a VIII-a, o etapa in care favoritele la castigarea campionatului s-au impus, surprizele fiind oarecum unele asteptate.

PRUTUL PRISACANI – PARTIZANII BARNOVA 2-6 (0-2)

Meci frumos intre cele doua echipe, insa stricat de atitudinea unor jucatori de la echipa gazda, dar mai ales de atitudinea unor spectatori care au crezut de cuviinta sa arunce cu diferse obiecte in arbitrul asistent, unul din acesti ‘fani’ locali l-a lovit pe arbitrul asistent si l-a scuipat pe central, nemultumit probabil ca vinul nu s-a facut la fel de bun ca in alti ani. (REPORTAJ & GALERIE FOTO)

JUPITER IASI – FULGERUL TIBANESTI 2-2 (0-1)

Partida frumoasa si in Copou, acolo unde Jupiter Iasi a primit vizita celor de la Fulgerul Tibanesti, echipa ce a avut parte de o galerie inedita (REPORTAJ & GALERIE FOTO).

AS CIURBESTI – UNIREA SCANTEIA 2-0 (1-0)

Ciurbestiul continua sa uimeasca prin rezultatele bune pe care le are in acest sezon, chiar daca in echipa acestora nu se regasesc nume sonore din fotbalul local, majoritatea jucatorilor fiind la debutul in fotbalul judetean. (REPORTAJ & GALERIE FOTO)

REAL TOMESTI – VIITORUL MIRONEASA 8-0 (5-0)

Real Tomesti s-a distrat cu adversarul sau din aceasta etapa si a castigat cu 8-0, scorul putand fi chiar mai mare daca ocaziile nu ar fi fost ratate cu zambetul pe buze. (REPORTAJ)

VIITORUL CIORTESTI – VIITORUL TANSA 3-0 (2-0)

Ciortestiul s-a impus fara prea mari probleme in fata celor de la Tansa, echipa ce a efectuat cea mai lunga deplasare din serie in aceasta etapa. Gazdele au marcat prin George Rugina – min. 21 (ex AS Magna Holboca), Andrei Tonegariu – min. 30 si Vasile Mocan – min. 80. Chiar daca a castigat, Ciortestiul a pierdut locul 2 in clasament, Real Tomesti depasindu-i la golaveraj.

STIINTA II MIROSLAVA – VOINTA BOSIA 6-2

Dupa euforia succesului echipei din Liga III (REPORTAJ & GALERIE FOTO), Stiinta Miroslava si-a indreptat atentia catre echipa secunda, juniorii si rezervele reusind sa se impuna nu fara emotii in fata celor de la Vointa Bosia.

STEJARUL BARNOVA – UNIREA TIBANA 2-1

Cu onoarea patata de faptul ca nu s-au prezentat la meciul cu Partizanii Barnova, cei de la Stejarul si-au spalat din pacate printr-o victorie grea, 2-1, cu fostul loc din 3 din sezonul trecut – Unirea Tibana, echipa ce nu se regaseste in acest start de sezon, fiind pe locul 15 in clasament!

VOINTA VOINESTI – FORTZA COSTULENI 1-3

Surpriza acestei etape este reprezentata de victoria celor de la Costuleni pe terenul vicecampioanei en-titre a seriei – Vointa Voinesti. Ca si in cazul Tibanei, Voinestiul a clacat si a pierdut orice sansa la o clasare pe podium, acestia fiind la 4 infrangere consecutiva in teren.

About Sakin