Liga 5 Iasi – Seria 2: Avancronica etapei a VII-a! Popricani sau Movileni?

Liga 5 Iasi – Seria 2 isi disputa duminica, 22.09 cu incepere de la ora 11:00, cele 7 partide din cadrul etapei a VII-a! Letcaniul si Valea Lupului au meciuri relativ usoare, insa avem parte si de meciuri interesante in aceasta etapa.

SAGEATA POPRICANI – BIRUINTA MOVILENI, Stadion Olimpia Popricani – duminica, ora 11:00

Daca in lupta pentru promovare pare ca au ramas doar Victoria Letcani si Com-Val, in lupta pentru podium e clar ca sunt mai multe echipe implicate. In aceasta etapa se intalnesc doua dintre echipe cu sanse reale la podiumul seriei, Sageata Popricani primind vizita celor de la Movileni. Va fi un meci deschis oricarui rezultat, ambele echipe avand loturi apropiate valoric, gazdele avand avantajul terenului propriu, in timp ce Movileniul pare echipa mai puternica in aceasta perioada.

SPICUL TIGANASI – SAGEATA VICTORIA, Stadion Comunal Tiganasi – duminica, ora 11:00

Chiar daca ambele echipe au avut un start mai ezitant de campionat, acestea raman doua dintre echipele de valoare si care se pot lupta pentru un loc pe podium. Cu siguranta va fi un meci interesant, intre doua echipe apropiate ca valoare, miza fiind cu atat mai mare cu cat comunele sunt invecinate.

GLORIA ROMANESTI – STEAUA MAGICA IASI, Stadion Comunal Romanesti – duminica, ora 11:00

Cele doua echipe au avut etapa trecuta dueluri foarte importante pentru primele locuri si ambele au pierdut. Asadar, va fi un meci deschis oricarui rezultat, iar daca Romanestiul are de partea sa terenul si un plus de experienta, elevii lui Florin Croitoru vor incerca sa compenseze prin entuziasm si dorinta de afirmare.

COM-VAL VALEA LUPULUI – VIITORUL BRAESTI, Stadion Comunal-Antibiotice Valea Lupului – duminica, ora 11:00

Dupa ce etapa trecuta, Braestiul a pierdut lamentabil cu Victoria Letcani 1-9, se pare ca si in aceasta etapa vor suferi o infrangere grea, daca ne gandim ca Valea Lupului este in lupta directa cu Letcaniul, cele doua echipe avand maxim de puncte dupa 6 etape!

VICTORIA LETCANI – C. PRESS GROPNITA, Stadion Comunal Letcani – duminica, ora 11:00

Gropnita a reusit sa castige primul meci al sezonului etapa trecuta, insa au sanse minime sa le faca fata celor de la Letcani, echipa ce saptamana trecuta a reusit scorul campionatului in fata celor de la Braesti.

SPICUL SIPOTE – VOINTA BIVOLARI, Stadion Comunal Sipote – duminica, ora 11:00

Sipote are 3 infrangeri consecutive, in timp ce Bivolariul abia a reusit un punct si asta realizat pe teren propriu. Va fi un duel pentru evitarea locurilor din coada clasamentului, Sipote avand cu siguranta prima sansa in acest meci.

PROGRESUL DELENI – FORTA PODU ILOAIEI, Stadionul Tineretului Hirlau – duminica, ora 11:00

Dupa 4 infrangeri consecutive, Deleniul a reusit sa nu piarda in ultimele doua etape si se afla intr-o crestere de forma. Totusi, etapa acesta vor intalni una din candidatele serioase la podiumul seriei si este greu de crezut ca acestia s-ar multumi cu orice alt rezultat in afara victoriei.

About Sakin