Liga 5 Iasi – Seria 3: Avancronica etapei a VI-a! Derby la Motca!

UPDATE: Viitorul Muncel – Vointa Motca 0-3 la masa verde (3-2 in teren)!

Liga 5 Iasi – Seria 3 (zona Pascani) isi disputa in acest weekend etapa cu nr. 6, o etapa in care capul de afis il tine partida de la Motca.

VOINTA MOTCA – VIITORUL HARMANESTI, Stadion Comunal Motca – duminica, ora 11:00

Cel mai interesant meci al etapei din Seria 3 este acest derby la Motca. Echipa locala va primi vizita unei echipe ce are maxim de puncte dupa 5 etape, Viitorul Harmanesti. Se anunta un meci foarte greu, mai ales daca ne gandim ca o infrangere pentru Motca ar cam reprezenta anularea sanselor la castigarea campionatului, in timp ce o victorie ar readuce echipa gazda in lupta pentru primul loc.

MOLDOVA CRISTESTI – AVANTUL TATARUSI, Stadion Comunal Cristesti – duminica, ora 11:00

Cristestiul are un start foarte bun de campionat si se afla pe locul 4 in clasament, insa au un meci mai putin ca ocupantele primelor 3 locuri. Punctele obtinute in deplasare dau sperante celor de la Cristesti la o lupta pentru podiumul seriei, in timp ce oaspetii se afla la prima deplasare din acest campionat, in cele 4 meciuri pe teren propriu reusind 3 victorii si o infrangere, iar cu punctele adunate ocupa un onorant loc 5.

FC LUNCA PASCANI – ACTIV VALEA SEACA, Stadion Comunal sat Lunca (mun. Pascani) – duminica, ora 11:00

Meci greu intre doua echipe vecine atat geografic, cat si in clasament. Cele doua echipe sunt apropiate ca valoare, poate cu un plus pentru Valea Seaca, insa Lunca are avantajul terenului propriu si va fi foarte greu pentru oaspeti sa castige pe acest teren.

LOCOMOTIVA PASCANI – BIRUINTA MIROSLOVESTI, Stadion Siretul Pascani – duminica, ora 11:00

Poate cea mai mare dezamagire a acestui start de campionat – Locomotiva Pascani va primi vizita celor de la Biruinta Miroslovesti, o echipa ce pornise ca din tun in campionat, insa care a pierdut ultimele doua partide disputate.

UNIREA AL. I. CUZA – VIITORUL MUNCEL, Stadion Comunal Al. I. Cuza – duminica, ora 11:00

Se pare ca echipa gazda a gasit cheia spre victorie, reusind doua victorii consecutive, insa in aceasta etapa vor primi vizita unei echipe ce se lupta pentru podium – Viitorul Muncel. Cu siguranta va fi o partida deschisa, insa cred ca se vor marca putine goluri in aceasta partida.

RECOLTA CONTESTI – SIRETUL STOLNICENI-PRAJESCU, Stadion Comunal Contesti (com. Valea Seaca) – duminica, ora 11:00

Duel dezechilibrat pe hartie, daca ne gandim ca Recolta a pierdut toate cele 5 meciuri disputate, in timp ce Siretul are 5 victorii in 5 etape. Totusi, Contestiul este o echipa capabila de surprize, iar daca oaspetii nu vor trata cu seriozitate acest meci, nu vor castiga aceasta partida.

CSM II PASCANI – SPICUL HELESTENI, Stadion Siretul Pascani – duminica, ora 09:00

Heletesteniul incepe sa-si revina dupa startul prost de campionat, iar faptul ca se vor deplasa la o echipa fara punct, ar putea reprezenta continuarea parcursului bun din ultimele 2-3 etape. Chiar daca au cel mai slab atac din serie, veteranii pascaneni nu se vor da la o parte in nici o partida si-si vor vinde scump pielea.

AVANTUL TODIRESTI – SIRETUL HALAUCESTI, Stadion Comunal Todiresti – duminica, ora 11:00

Todirestiul este de nerecunoscut in ultimele 3 etape si au ajuns pe locul 13, primul peste echipele fara punct din serie. Halaucestiul este lanterna rosie, insa in ultimele meciuri a dat replici bune pe teren propriu, etapa trecuta fiind la un pas de obtinerea primului punct, insa dupa ce au condus cu 4-2, au pierdut meciul. In mod normal, Todirestiul castiga la pas aceasta partida, insa in fotbalul judetean pot aparea surprize.

Pentru ca au ramas 17 echipe, Noua Generatie Topile se va odihni in aceasta etapa.

About Sakin