Liga 5 Iasi – Seria 3: Avancronica etapei a VII-a! Halaucestiul s-a retras!

Liga 5 Iasi – Seria 3 a mai ramas fara o echipa in campionat, Siretul Halaucesti ne mai avand finantare pentru a continua in fotbalul judetean, desi erau o echipa de traditie in zona Pascani. In aceste conditii, pana in iarna cand se va termina turul campionatului si se va reface tintarul cu echipele ramase, vom avea mereu cate doua echipe care vor sta in fiecare etapa.

SIRETUL STOLNICENI-PRAJESCU – VOINTA MOTCA, Stadion Comunal Stolniceni-Prajescu – duminica, ora 11:00

Cu siguranta acesta este cel mai asteptat meci al acestei etape. Ambele echipe au inceput bine sezonul, insa au pierdut puncte importante etapa trecuta, iar daca Motca a pierdut pe teren propriu in fata liderului, Stolniceniul a pierdut doua puncte importante pe terenul unei codase a campionatului. Asadar, cele doua echipe sunt in cautare de puncte, iar daca Stolniceniul va castiga, atunci va lua o optiune serioasa pentru terminarea turului pe podium.

VIITORUL HARMANESTI – UNIREA AL. I. CUZA, Stadion Comunal Harmanesti – duminica, ora 11:00

In mod normal, Harmanestiul ar trebui sa se impuna fara mari probleme in aceasta partida, insa cei de la Al. I. Cuza au demonstrat in ultimele etape ca pot fi o nuca tare a acestei serii, chiar daca nu stau chiar foarte bine in clasament.

AVANTUL TODIRESTI – FC LUNCA PASCANI, Stadion Comunal Todiresti – duminica, ora 11:00

Un alt meci echilibrat al acestei runde este duelul de la Todiresti, unde se intalnesc doua echipe apropiate ca valoare. Todirestiul a pierdut puncte importante in lupta pentru podium, insa poate recupera daca vor reusi un parcurs asemanator cu cel din sezonul trecut.

SPICUL HELESTENI – RECOLTA CONTESTI, Stadion Comunal Helesteni – duminica, ora 11:00

Contestiul a reusit sa fie prima echipa care a luat punct cu cei de la Stolniceni-Prajescu (cel putin pana la decizia Comisiei de Disciplina), in timp ce Helesteniul are o traditie sa castige meciurile pe teren propriu. O sa fie o partida interesanta, iar cum cele doua echipe oscileaza in prestatii, ne putem astepta la orice rezultat in acest meci.

NOUA GENERATIE TOPILE – LOCOMOTIVA PASCANI, Stadion Comunal Topile (com. Valea Seaca) – duminica, ora 11:00

Start dezastruos de sezon pentru cei de la Locomotiva, acestia pierzand 4 din cele 5 meciuri contabilizate in clasament. Topile ramane o echipa capabila de surprize placute, insa are si meciuri in care pierde surprinzator. Poate fi momentul revenirii celor de la Pascani in lupta pentru podium, insa doar victoria iar aduce intr-o postura buna.

BIRUINTA MIROSLOVESTI – MOLDOVA CRISTESTI, Stadion Comunal Miroslovesti – duminica, ora 11:00

Miroslovestiul a cazut complet dupa startul excelent de sezon si a pierdut ultimele 3 partide disputate. De partea cealalta, Cristestiul a pornit exelent in acest sezon si se bazeaza pe un lot tanar si dornic de afirmare, fiind poate una din cele mai organizate echipe din jud. Iasi. Asadar, un meci in care orice rezultat in afara victoriei oaspetilor ar fi o surpriza.

AVANTUL TATARUSI – ACTIV VALEA SEACA, Stadion Comunal Tatarusi – duminica, ora 11:00

Derby intre comune vecine. Valea Seaca are destule meciuri bune, insa este considerata una din cele mai ‘blatiste’ echipe, acestia folosind unii jucatori pe ‘fals’. Tatarusiul a evoluat destul de bine pe teren propriu si cu siguranta vor incerca sa obtina o victorie in fata vecinilor.

Dupa cum precizam, doua echipe se vor odihni in fiecare etapa, iar in etapa a VII-a vor sta pe bara Viitorul Muncel si CSM II Pascani. 

About Sakin