Liga 5 Iasi – Seria 3: Rezultatele etapei a 5-a! Todirestiul in cadere!

Liga 5 Iasi – Seria 3 (Pascani) si-a disputat cea de-a cincea etapa a sezonului 2013/2014. Au fost cateva rezultate surprinzatoare, care au avut nevoie de confirmare telefonica :), pentru ca traiam cu impresia ca s-a intamplat ceva la respectivele meciuri.

NOUA GENERATIE TOPILE – UNIREA AL. I. CUZA 0-3

Unul din cele mai surprinzatoare rezultate ale acestei etape, este victoria celor de la Al. I. Cuza in deplasarea de la Topile. Pana nu am discutat cu un oficial de la acea partida, am crezut ca Topile a ‘uitat’ sa aduca asistentul medical la teren si au pierdut la masa verde, insa meciul s-a disputat si Cuza reuseste a doua victorie consecutiva, dupa ce inregistrase 3 infrangeri in primele 3 etape.

SPICUL HELESTENI – AVANTUL TODIRESTI 3-0 (1-0)

Ca si in meciul de la Topile, mi-a venit greu sa cred ca Todirestiul a pierdut la scor de forfait. Helesteni a deschis scorul in prima repriza printr-un autogol al oaspetilor, iar in repriza secunda au mai marcat de doua ori. Dupa 3 infrangeri consecutive, Todirestiul iese momentan din cursa pentru castigarea campionatului.

VIITORUL MUNCEL – VOINTA MOTCA 3-2

Un adevarat derby la Muncel, acolo unde echipa locala a trecut foarte greu de Vointa Motca, cu 3-2. Oaspetii au facut o contestatie la finalul partidei, urmand ca rezultatul final al meciului sa fie stabilit de Comisia de Disciplina a AJF Iasi.

SIRETUL HALAUCESTI – FC LUNCA PASCANI 4-5

Cum precizam si in avancronica etapei, meciul de la Halaucesti a fost un adevarat spectacol, cele doua echipe reusind sa marcheze 9 goluri. Chiar daca nu au obtinut inca nici un punct in acest sezon, Halaucestiul a dat o replica foarte buna oaspetilor, insa dupa ce au condus cu 4-2, s-au trezit ca au pierdut cu 5-4.

ACTIV VALEA SEACA – MOLDOVA CRISTESTI 0-2 (0-0)

Cristestiul continua forma buna aratata in acest start de sezon si se impune pe un teren foarte dificil, cu 2-0 la Valea Seaca. Oaspetii au marcat prin golgheterul Adrian Gurzun (min. 73) si capitanul Marius Pintiliasa (min. 82 – penalty). Asadar, Cristestiul ramane una din cele 3 echipe neinvinse in primele 5 etape.

AVANTUL TATARUSI – LOCOMOTIVA PASCANI 2-1

Tatarusiul are un debut excelent de sezon, insa oarecum era de asteptat daca ne gandim ca toate cele 4 meciuri contorizate in clasament sunt disputate pe teren propriu. Locomotiva continua sa surprinda neplacut, pierzand toate meciurile pe teren, doar victoria anulata cu Oteleniul fiind un meci mai bun facut de tinerii pascaneni.

VIITORUL HARMANESTI – RECOLTA CONTESTI 4-1

Harmanestiul continua startul excelent de sezon si au 5 victorii in primele 5 etape. Contestiul ramane fara punct in acest start de campionat, insa acestia au o echipa ce ar putea pune probleme pe viitor.

SIRETUL STOLNICENI-PRAJESCU – CSM II PASCANI 8-0

Liderul surprinzator al acestei serii este nou-infiintata Siretul Stolniceni-Prajescu. Acestia s-au impus fara drept de apel in fata veteranilor de la CSM II Pascani si au un golaveraj de +20, dupa doar 5 etape!

Retragerea Olimpiei Oteleni a facut ca o echipa sa ramana fara meci, iar in aceasta etapa a venit randul celor de la Biruinta Miroslovesti.

About Sakin