Liga 5 Iasi – Seria 3: Rezultatele etapei a VI-a! Harmanestiul e pe val!

Etapa a VI-a din Liga 5 Iasi – Seria 3 (zona Pascani) a fost o etapa cu foarte multe goluri, in 4 din cele 8 partide jucate, marcandu-se cel putin cate 6 goluri!

VOINTA MOTCA – VIITORUL HARMANESTI 2-4 (0-1)

Derbyul etapei a fost adjudecat de Harmanesti, acestia reusind sa se impuna cu 4-2 pe terenul unei contracandidate la titlul de campioana. Daca la pauza scorul era doar 1-0 pentru oaspeti, in repriza secunda s-au marcat inca 5 goluri, insa Harmanestiul e pe val si ramane singura echipa cu maxim de puncte dupa aceasta etapa!

RECOLTA CONTESTI – SIRETUL STOLNICENI-PRAJESCU 2-2 (0-1)

Surpriza etapei s-a inregistrat la Contesti, acolo unde o echipa fara nici un punct in 5 etape a reusit sa tina piept liderului. Era de asteptat o replica buna a Contestiului, insa putini se asteptau ca Stolniceni sa piarda vreun punct in aceasta disputa. Stolniceni a condus de doua ori, insa s-a vazut egalata de fiecare data. La final s-a intocmit o contestatie asupra unor jucatori de la Contesti, urmand ca rezultatul final sa fie stabilit la Comisia AJF Iasi.

MOLDOVA CRISTESTI – AVANTUL TATARUSI 4-3 (3-1)

Cu ceva emotii in repriza secunda, Moldova Cristesti s-a impus in fata celor de la Avantul Tatarusi cu 4-3, aceasta victorie urcand Cristestiul pe locul 3 in clasament. De remarcat ca Adrian Gurzun a reusit iarasi un hat-trick pentru echipa sa, fiind poate la ora actuala cel mai bun tanar atacant din aceasta serie.

LOCOMOTIVA PASCANI – BIRUINTA MIROSLOVESTI 4-1

Miroslovestiul incepe iarasi sa o ia la vale, dupa ce in aceasta saptamana i-a pierdut pe Claudiu Tacu si inca un jucator. Cei doi jucau pe fals la Miroslovesti, avand legitimatiile la Ruginoasa, insa in aceasta saptamana s-au impacat cu Ruginoasa si s-au intors sa joace in Liga 4 Iasi. Locomotiva a profitat pe deplin de aceste schimbari si a reusit prima victorie ce este contabilizata in clasamentul seriei!

CSM II PASCANI – SPICUL HELESTENI 2-0

Se pare ca a fost etapa outsiderilor, daca ne gandim ca 3 echipe fara punct pana in aceasta etapa, au reusit sa sparga gheata. Veteranii pascaneni s-au impus in primul meci al etapei (ora 09:00) si au reusit astfel primele 3 puncte ale sezonului.

UNIREA AL. I. CUZA – VIITORUL MUNCEL 3-4

Meci de infarct la Kogalniceni (com. Al. I. Cuza), acolo unde gazdele s-au recunoscut pana la urma invinse de echipa vecina de peste raul Siret. Viitorul Muncel urca pe locul 4 in clasament si se anunta o candidata serioasa la podiumul seriei.

FC LUNCA PASCANI – ACTIV VALEA SEACA 3-3

Cum era de asteptat, duelul intre vecinii de la Lunca Pascani si Valea Seaca a fost unul foarte strans, cele doua echipe terminand la egalitate (3-3), un meci in care ambele echipe au avut victoria in mana. Cei de la Lunca Pascani au facut contestatie pe autorul golului egalizator (3-3) si au sanse sa obtina toate punctele din aceasta partida. Acestia spun ca jucatorul care a marcat golul egalizator, ar fi un jucator de la Kosaom Pascani…

AVANTUL TODIRESTI – SIRETUL HALAUCESTI 3-0

About Sakin