Liga 4 Iasi: Rezultatele etapei a VI-a! Tg. Frumos ramane lider!

Liga 4 Iasi si-a disputat in acest weekend cele 8 meciuri din cadrul etapei a VI-a! De vineri si pana astazi, fotbalul judetean iesean a fost ‘bombardat’ fie cu retragerea Dumestiului din campionat, fie cu revenirea acestora asupra dciziei de retragere, fie cu infrangerea celor de la Lespezi in deplasarea de la Pascani.

CSM PASCANI – SIRETUL LESPEZI 2-1 (2-0)

Poate cel mai surprinzator rezultat al acestei etape a fost infrangerea celor de la Lespezi pe terenul juniorilor de la CSM Pascani. Totusi, exista unele sanse ca rezultatul sa fie schimbat la Comisia de Disciplina a AJF Iasi, oaspetii facand contestatie pe 3 jucatori pascaneni (REPORTAJ).

VIITORUL TG. FRUMOS – VIITORUL LUNGANI 4-0 (1-0)

Fara golgheterul Costel Vulpe in distributia acestei partide, Viitorul Tg. Frumos s-a impus cu 4-0 in fata celor de la Viitorul Lungani (REPORTAJ).

FORESTA CIUREA – STEJARUL SINESTI 0-3

Stejarul Sinesti continua startul bun de campionat si se impune la scor de forfait pe terenul celor de la Foresta Ciurea. Dupa 5 partide consecutive in care a marcat, Vlad Plugaru nu a mai reusit sa marcheze si in aceasta etapa, tocmai in fata fostei echipe la care a jucat in turul campionatului trecut. Pentru Sinesti au marcat Ciprian Brighiu, Giani Petroiu si golgheterul en-titre din Liga 4 Iasi, Paul Ungureanu. Plugaru a jucat pe postul de fundas central in aceasta partida si asta poate fi considerat motivul principal pentru care nu a mai reusit sa marcheze.

VIITORUL HIRLAU – AS HOLBOCA 2-0 (2-0)

Dupa ce au pierdut la masa verde punctele din deplasarea de la Unirea Mircesti, Viitorul Hirlau nu concepea alt rezultat in afara victoriei in fata unei echipe ‘ranite’ a Holbocai, care abia a adunat 11 jucatori pentru acest meci. Hirlauanii au inceput perfect partida si au marcat de doua ori in primul sfert de ora, prin Marian Lupascu si Radu Asofiei, cel din urma evoluand in trecut si pentru AS Holboca!

UNIREA RUGINOASA – HELIOS TOMESTI 3-0 (2-0)

Ruginoasa ramasese singura echipa fara punct in acest start de sezon, insa acestia s-au mobilizat extraordinar pentru meciul cu Helios Tomesti si au castigat la scor de forfait, cu 3-0! (REPORTAJ)

GLORIA BALTATI – VENUS BUTEA 2-1

Mai ca puteam pune pariu ca la Baltati se va inregistra scorul de 2-1, marca inregistrata pentru cei de la Venus Butea. Baltatiul a fost echipa mai pragmatica si dupa ce a condus cu 2-0, a reusit sa mentina un avantaj minim si sa castige cele 3 puncte puse la bataie.

RAPID DUMESTI – PODGORIA COTNARI 7-0 (4-0)

Telenovela Rapid Dumesti pare sa fi luat sfarsit. Daca vineri se anunta un mare soc in Liga 4 Iasi (RETRAGEREA DUMESTIULUI), sambata si-a revenit primarul si a pastrat echipa in Liga 4 Iasi (ARTICOL). Cum era de asteptat, Cotnariul a prins momentul nefast in care campioana a vrut sa demonstreze ca merita sa ramana in acest esalon si le-au administrat cotnarenilor o lectie de fotbal.

GLORIA BALS – UNIREA MIRCESTI 1-2 (1-1)

Dupa victoria la masa verde din meciul cu Hirlaul, Mircestiul pare ca si-a revenit si a reusit primul succes pe teren, castigand oarecum surprinzator in deplasarea de la Gloria Bals! Balsul a deschis scorul in min. 18, insa s-au vazut egalati in min. 40 prin golul marcat de Codreanu. In repriza secunda, Mircestiul a marcat golul victoriei in min. 76, gazdele avand si un jucator eliminat in min. 84.

About Sakin