Minifotbal: Incepe balul in Liga Magica Iasi!

Sambata – 14 septembrie, ora 10.00, pe MAGIC STADIUM din complexul MAGIC PUB SPORTIV va incepe cea de a unsprezecea editie de campionat din DIVIZIA GALACTICA de BAHLUI (DGB IASI), la minifotbal.

Acesta editie aduna la start un numar de 12 echipe: LIS AFFAIR TOMESTI, EBS IASI, ANGI BAU LETCANI, DINAMO IMPERIUM, COLOSSEUM, CONTINENTAL, PERPETUUS, PAROHIA BUCIUM, TRAVIS, TOSCA TEAM, ALDOOR AUTO DRIVER si UTI.

Dupa cum puteti observa printre cele 12 echipe nu mai regasim formatii de traditie ca MAGIC PIZZA (fosta multipla campioana locala si nationala – cu siguranta cea mai titrata echipa de minifotbal din tara), SEROUSSI(de asemenea campioana locala plus alte cateva trofee importante) si nu putem sa uitam de NERA COMPUTERS, poate cea mai ghinionista echipa de minifotbal pe care am intalnit-o vreodata, care in 4-5 ani de existenta, desi aveau un lot foarte puternic si bine asezat in teren au terminat de fiecare data pe locul secund in campionat sau CUPA.

Dar sa lasam amintirile de o parte si sa vedem care sunt jocurile primei etape:

Sambata, 14 septembrie, Magic Stadium

10.00, Colosseum 2005 Iasi – Perpetuus
10.45, EBS – Travis
11.30, Lis Affair – Unirea Parohia Bucium
12.15, Angi Bau Concept – Auto Driver
13.00, Dinamo Imperium Iasi – Tosca Team

Joi, 19 septembrie, Magic Stadium
20.00, Continental – Universitatea Tehnic? Gh. Asachi

Dupa cum observati,pentru cei care cunoasteti aceasta liga Magica vom avea derby inca din prima runda: ANGI BAU – AUTO DRIVER, fiind cel mai important joc din acest start de campionat.

Lis Affair Tomesti,campioana en-titre si principala candidata la castigarea trofeului din acest an va da piept in prima runda cu PAROHIA BUCIUM, maine cu incepere de la 11.30.

Tomestenii vor ataca aceasta editie de campionat cu urmatorul lot:

AVADANEI RADU si CURCA GEORGE–portari

SARITANU ANDREI, ALEXII MARIAN, COSTEL HUTANU, VLAD RUSU–fundasi

BALANESCU ALEX, BOGDAN MOISII, ALEX OCNEANU(GEBAR)–mijlocasi

DAN LUNGU, ALIN CRUCEANU, BORHAN IONUT–atacanti.

TONEGARIU DANIEL,STEFAN IONEL,CORNELIU COSTACHESCU–banca tehnica.

Uram mult succes campionilor la inceput de sezon si sa ne aduca din nou bucuria castigarii unui nou trofeu, dar mai ales a participarii la un nou turneu final, care sa aduca mai mult succes decat cel din acest an.

About HAKAN