Liga 4 Iasi: Avancronica etapei a X-a! Ochii la Holboca sau Sinesti!

Duminica – 20 octombrie, cu incepere de la ora 12:00, Liga 4 Iasi programeaza cele 8 partide din cadrul etapei a XI-a. Sunt cateva meciuri interesante in aceasta etapa, insa ochii vor fi atintiti pe meciurile de la Holboca si Sinesti.

STEJARUL SINESTI – VENUS BUTEA, Stadion Comunal Sinesti – duminica, ora 12:00

Aruncand o privire peste clasament, observam ca acest meci este un derby pentru podium, cei de la Butea fiind o surpriza placuta la primul sezon de la promovare, in timp ce Sinestiul este deja o certitudine, mereu acestia luptandu-se pentru o clasare in primele 5 locuri. Asadar, va fi un meci interesant si in mod normal se vor marca multe goluri, gazdele dorindu-si sa-si mentina locul 3 in clasament, mai ales ca au pierdut surprinzator in deplasarea de la Podgoria Cotnari.

AS HOLBOCA – RAPID DUMESTI, Stadion Comunal Holboca Vale – duminica, ora 12:00

Sezonul trecut, Holboca era o echipa mult mai puternica si reusea sa faca meciuri bune impotriva Dumestiului, insa e greu de crezut ca acestia pot produce vreo surpriza in acest meci. Totusi, Holboca isi va vinde scump pielea si in cazul in care Dumestiul nu va da totul pe teren, s-ar putea trezi iarasi cu vreun rezultat surpriza.

VIITORUL LUNGANI – GLORIA BALTATI, Stadion Comunal Lungani – duminica, ora 12:00

Derby local intre doua comune vecine, cele doua echipe fiind si vecine de clasament in zona retrogradarii. Asadar, ambele echipe au nevoie de victorie pentru a mai scapa din grijile retrogradarii, iar un posibil aranjament iese din discutie la aceasta partida.

HELIOS TOMESTI – PODGORIA COTNARI, Stadion “Prof. Mircea Andrioaei” Tomesti – duminica, ora 12:00

Ambele echipe sunt nou-promovate in acest esalon, insa Tomestiul are o experienta mai mare fiind o obisnuita a ligii 4 Iasi, chiar daca mai mereu a fost in zona retrogradarii. In acest sezon, tomestenii au inceput mai bine campionatul, insa au oscilat meciurile bune cu cele in care au pierdut inexplicabil, iar din acest motiv se afla doar pe locul 7. Cotnariul ocupa un loc retrogradabil, insa a aratat o forma buna la meciurile de pe teren propriu, insa in deplasari se descurca mai greu.

UNIREA MIRCESTI – CSM PASCANI, Stadion Comunal Iugani (com. Mircesti) – duminica, ora 12:00

Situatie grea pentru echipa vizitatoare, care a ajuns ca dupa 10 etape sa nu aiba nici un punct in clasament, devenind o candidata serioasa la retrogradare, lucru pe care putini l-ar fi spus la startul sezonului. Mircestiul, dupa ce pierduse 4 meciuri consecutive in startul sezonului, a reusit o revenire spectaculoasa si a castigat urmatoarele 5 partide, pierzand-o insa pe a sasea pe terenul Dumestiul.

SIRETUL LESPEZI – GLORIA BALS, Stadion Comunal Lespezi – duminica, ora 12:00

Meci dezechilibrat la Lespezi, acolo unde gazdele vor forta un scor mare, cu gandul ca Sinestiul nu va castiga meciul cu Butea si vor putea trece pe podium. Balsul este o candidata certa la retrogradare, insa si sezonul trecut au reusit un rezultat surprinzator la Lespezi. Gazdele au un obicei prost de a se relaxa la meciurile considerate usoare si pierd puncte cand nimeni nu se asteapta.

VIITORUL HIRLAU – UNIREA RUGINOASA, Stadion Tineretului Hirlau – duminica, ora 12:00

Dupa startul slab de sezon, cele doua echipe si-au mai revenit in clasament, fiind acum la egalitate de puncte. Hirlauanii au o echipa din ce in ce mai omogena si lucrul asta s-a vazut si in ultimele partide disputate, fiind greu de crezut ca acestia nu vor obtine maximum din meciul cu Ruginoasa. Oaspetii vor incerca sa scoata macar un egal, insa e greu de crezut ca vor putea mai mult de atat in aceasta deplasare.

VIITORUL TG. FRUMOS – FORESTA CIUREA, Stadion Orasenesc Tg. Frumos – duminica, ora 12:00

Daca sezonul trecut, acest meci era un adevarat derby in cursa pentru promovare, in acest sezon lucrurile stau complet diferit. Echipa gazda e principala favorita la castigarea campionatului, in timp ce Foresta se lupta pentru evitarea retrogradarii, dupa ce au pierdut aproape toti jucatorii in aceasta vara. Asadar, un meci in care targovetii nu concep sa faca vreun pas gresit, in timp ce oaspetii vor incerca sa limiteze pe cat posibil proportiile scorului.

About Sakin