Liga 4 Iasi: Avancronica etapei a XII-a! Sinestiul in centrul atentiei!

Duminica – 27 octombrie, cu incepere de la ora 12:00 se vor disputa cele 8 partide programate in etapa a XII-a, o etapa in care capul de afis este partida de la Sinesti.

STEJARUL SINESTI – SIRETUL LESPEZI, Stadion Comunal Sinesti – AMANAT!!!

UPDATE: Partida este amanata pentru o data ulterioara la cererea celor de la Siretul Lespezi!

Lespeziul a profitat etapa trecuta de egalul dintre Sinesti si Butea, urcand pe locul 3 in clasament. Acestia au nevoie de cel putin un rezultat de egalitate la Sinesti pentru a-si mentine pozitia, in timp ce gazdele vor trage la victorie, pentru a reveni pe acest loc 3, ce a devenit obiectiv pentru echipele ce nu se pot bate la titlu. Asadar, un meci cu miza importanta intre doua echipe apropiate ca valoare, ambele avand atacuri si aparari al fel de bune.

VENUS BUTEA – HELIOS TOMESTI, Stadion Comunal Butea – duminica, ora 12:00

Meci interesant intre doua echipe nou-promovate, insa gazdele sunt surpriza placuta a acestui sezon si cu siguranta isi doresc toate punctele puse la bataie. Nici Tomestiul nu sta rau in clasament si a facut cateva meciuri bune in acest tur de campionat, iar cu un antrenor experimentat la acest nivel, cu siguranta vor trage pentru obtinerea macar a unui punct din aceasta confruntare.

PODGORIA COTNARI – UNIREA MIRCESTI, Stadion Comunal II Cotnari – duminica, ora 12:00

Cu 6 victorii in ultimele 7 partide disputate, Mircestiul si-a revenit excelent in clasament si s-a departat de zona retrogradarii, acolo unde parea condamnata dupa disputarea primelor 4 etape. Cotnariul se claseaza exact sub linia retrogradarii si au nevoie disperata de puncte pentru a parasi aceasta pozitie. Va fi un meci interesant de urmarit, in care cred ca se vor marca maxim 3 goluri, pentru ca oaspetii au primit putine goluri in ultimele partide, in timp ce Cotnariul primeste putine goluri pe teren propriu.

CSM PASCANI – AS HOLBOCA, Stadion Siretul Pascani – duminica, ora 12:00

Meci interesant de urmarit la Pascani, acolo unde lanterna rosie va primi vizita celor de la AS Holboca, o alta echipa ce pare ca se va lupta la evitarea retrogradarii in acest sezon. Daca nu vor reusi nici in aceasta partida sa acumuleze puncte, cei de la Pascani vor avea sanse minime sa se mai salveze de la retrogradare.

FORESTA CIUREA – VIITORUL HIRLAU, Stadion Comunal Lunca Cetatuii (com. Ciurea) – duminica, ora 12:00

Ciurea oscileaza in partidele bune, cu cele dezastruoase. Dupa o victorie cu 6-1 in fata Lunganiului a urmat un 0-12 la Tg. Frumos! Hirlauanii s-au pus pe picioare in ultimele etape si se claseza fix la mijlocul clasamentului, in timp ce ciurenii sunt o echipa ce se lupta pentru evitarea retrogradarii. Asadar, un meci foarte important pentru gazde, care au nevoie de toate punctele posibile din acest campionat, pentru ca la final sa reuseasca sa se mentina in acest esalon.

UNIREA RUGINOASA – GLORIA BALS, Stadion Comunal Ruginoasa – duminica, ora 12:00

Oaspetii par si ei momentan condamnati la retrogradare, iar faptul ca nu reusesc sa acumuleze puncte, desi au avut meciuri in care poate ar fi meritat macar un egal, ii plaseaza pe locul 15 din 16 echipe. Ruginoasa nu-si permite nici ea sa se joace cu focul, pentru ca nu au avut un start tocmai bun de sezon.

GLORIA BALTATI – VIITORUL TG. FRUMOS, Stadion Comunal Baltati – duminica, ora 12:00

Diferenta mare intre cele doua echipe, oaspetii fiind liderul clasamentului si singura echipa a judetului ce a reusit doar victorii in acest sezon, in timp ce gazdele au 5 infrangeri consecutive si se afla deasupra liniei retrogradarii pentru ca au un golaveraj mai bun ca Podgoria. Asadar, in mod normal va fi o victorie pentru oaspeti, Baltatiul incercand sa compenseze doar prin ambitia de a face fata liderului, dar si vecinilor de la vest.

RAPID DUMESTI – VIITORUL LUNGANI, Stadion Comunal Dumesti – duminica, ora 12:00

Dumestiul sta in expectativa si asteapta pasul gresit al targovetilor pentru a se apropia de acestia. Cu gandul doar la Tg. Frumos, dumestenii au uitat ca mai au si alti adversari in Liga 4 si s-au trezit ca au pierdut 4 puncte cu Lespezi si Butea, puncte ce fac acum diferenta intre locul 1 si 2. Revenind la meciul de duminica, gazdele nu concep alt rezultat in afara victoriei, insa trebuie sa aiba grija si la accidentari sau eliminari pentru ca saptamana viitoare se vor deplasa la … Tg. Frumos!

About Sakin