Liga 4 Iasi: Rezultatele etapei a 9-a! Mircestiul la 5 consecutive!

Etapa a IX-a din Liga 4 Iasi a fost una in care nu putem spune ca au existat surprize, poate doar egalul Hirlaului la Lespezi sa nu fie un rezultat asteptat de multa lume.

HELIOS TOMESTI – RAPID DUMESTI 0-1 (0-0)

Meci foarte echilibrat intre Tomesti si Dumesti, cele doua echipe avand rand pe rand momente bune de joc. Daca in min. 70 era 0-0 si Dumestiul ramanea cu un om in minus, lipsa de experienta a tomestenilor si naivitatea acestora au facut ca Dumestiul sa marcheze golul victoriei in min. 75 (REPORTAJ).

UNIREA RUGINOASA – VIITORUL LUNGANI 2-0 (1-0)

Meci linistit, insa foarte echilibrat intre Unirea Ruginoasa si Viitorul Lugani, gazdele reusind sa marcheze cate un gol in fiecare repriza, cele doua reusite fiind parca trase la indigo (REPORTAJ & GALERIE FOTO).

VIITORUL TG. FRUMOS – GLORIA BALS 5-1 (2-0)

Tg. Frumos continua seria victoriilor si ramane lider detasat in Liga 4 Iasi. Pentru gazde au marcat Cruceanu (2), Vulpe, Davidoaia si Lupu, in timp ce pentru Bals a marcat Hatmanu. (REPORTAJ)

AS HOLBOCA – FORESTA CIUREA 5-1 (2-0)

Au venit banii de la Steaua Bucuresti pentru Mihai Pintilii (jucator ce a jucat la AS Holboca) si imediat au aparut si victoria. Holboca a marcat prin Ovidiu ‘Bento’ Agape (2), Alex Ababei, Ionut Borhan si Ionut Afrasinii, in timp ce Foresta a marcat golul sau cand scorul era deja 4-0. Au fost si doua eliminari in tabara oaspetilor, iar cu aceasta infrangere, Ciurea coboara pe locul 13, primul deasupra liniei retrogradarii.

VENUS BUTEA – PODGORIA COTNARI 3-0 (0-0)

Cotnariul a rezistat pret de o repriza in meciul de la Butea, insa gazdele s-au concentrat mai bine in repriza secunda si Viorel Tudor a reusit un hat-trick de senzatia si o mentine pe Venus Butea pe un incredibil loc 4! Cotnariul ramane in zona retrogradarii, insa presteaza un joc bun, insa lipsa de experienta face ca acestia sa piarda unele jocuri din care ar fi putut obtine macar un egal.

SIRETUL LESPEZI – VIITORUL HIRLAU 1-1 (1-1)

Lespeziul sufera puternic la nivelul lotului, avand nu mai putin de 7 titulari absenti (Ilasca, Nistor, Timofte, Iftimie, Atanasoaie, Aganenci si Alin Cana)! Chiar si in aceste conditii, Razvan Melinte a deschis scorul pentru gazde dupa ce a trimis o minge inselatoare in careu. Oaspetii au egalat inainte de pauza prin Radu Asofiei, acesta avand sa fie si scorul final, un rezultat oarecum echitabil pentru cele doua echipe. Cele doua echipe sunt campioanele egalurilor, ambele avand cate 3 astfel de rezultate in cele 9 etape disputate.

STEJARUL SINESTI – CSM PASCANI 6-0 (1-0)

Doar o repriza au rezistat juniorii de la CSM Pascani pe terenul din Sinesti, in repriza secunda gazdele dezlantuindu-se. Sinestiul se mentine pe locul 3 in clasament si se anunta o candidata serioasa la podium, alaturi de primele doua clasate plus Butea, Lespezi si chiar Mircesti!  

UNIREA MIRCESTI – GLORIA BALTATI 1-0 (1-0)

Unul din cei mai titrati fotbalisti prezenti in Liga 4 Iasi, Corneliu Codreanu a adus cincea victorie consecutiva pentru echipa sa, dupa ce a marcat in min. 27 cu un sut frumos la coltul lung, dupa ce combinase excelent cu Gaciu in marginea careului mare. A fost singurul gol intr-un meci echilibrat, cele doua echipe anihilandu-se aproape perfect.

About Sakin