Liga 4 Iasi: Rezultatele etapei a XI-a! Sinesti si Butea egale!

Duminica – 20 octombrie, cu incepere de la ora 12:00 s-au disputat cele 8 partide din cadrul etapei a XI-a din Liga 4 Iasi, o etapa cu cateva rezultate surprinzatoare.

VIITORUL TG. FRUMOS – FORESTA CIUREA 12-0 (5-0)

Pofta de joc fenomenala pentru liderul din Liga 4 Iasi, Tg. Frumos platindu-si astfel niste polite vechi din campionatul trecut, cand Foresta era o echipa cu pretentii la promovare si principala contracandidata a targovetilor pentru acel obiectiv (REPORTAJ).

HELIOS TOMESTI – PODGORIA COTNARI 5-3 (2-1)

Meci foarte spectaculos intre doua nou-promovate in Liga 4 Iasi, cele doua echipe practicand un fotbal de cea mai buna calitate. Echipa gazda a castigat datorita exprientei, insa acestia au mai avut si cateva bare in repriza secunda, deci scorul putea fi mult mai mare (REPORTAJ).

STEJARUL SINESTI – VENUS BUTEA 1-1 (0-1)

Derby-ul etapei si-a respectat blazonul, cele doua echipe anihilandu-se reciproc. Oaspetii au marcat primii prin golgheterul Tulbure, iar in repriza secunda a fost un adevarat asediu la poarta oaspetilor, insa nou-venitul Ciprian Agapov a fost in zi mare la debutul sau si a inchis aproape perfect poarta, Sinestiul reusind totusi sa marcheze prin captianul Paul Paftala si sa obtina un punct important in lupta pentru locul 3.

SIRETUL LESPEZI – GLORIA BALS 3-0 (1-0)

Lespeziul nu s-a mai jucat cu focul in aceasta etapa si si-a asigurat victoria practicand un joc foarte sigur. Au marcat golgheterul Andrei Apostol (2) si Marius Slabu.

AS HOLBOCA – RAPID DUMESTI 1-6 (1-4)

Holboca s-a trezit vineri in fundul gol, dupa ce Ionut Borhan (plecat chiar la Rapid Dumesti) si Ciprian Agapov (transferat la Venus Butea) au parasit echipa. Fara posibilitate de a mai face transferuri intr-o singura zi, Holboca s-a trezit la meci cu doar 11 oameni, printre care si marocanul Mohammed, iar in poarta a stat fundasul Mihai Ghidoarca, pentru ca pe langa Agapov, Holboca il mai avea portar pe Adrian Buzdugan – cel care s-a accidentat destul de grav la Baltati. Scorul era 3-0 in min. 15, iar Ghidoarca s-a suparat si a plecat din poarta, lasand echipa in 10 oameni, misiunea oaspetilor fiind cu atat mai simpla din acel moment.

UNIREA MIRCESTI – CSM PASCANI 4-1 (3-1)

Unirea Mircesti revine la victorii dupa esecul de la Dumesti si castiga fara probleme in fata lanternei rosii – CSM Pascani. Pustii pascaneni sunt deja cu un picior in groapa, daca ne gandim ca dupa 11 etape nu au reusit sa contabilizeze nici un punct in clasament.

VIITORUL HIRLAU – UNIREA RUGINOASA 2-0 (1-0)

Hirlauanii isi continua forma buna aratata in ultimele etape si se impun cu 2-0 in fata Ruginoasei, golurile gazdelor fiind marcate de Dan Lungu (pen) si Mihai Ciubotariu.

VIITORUL LUNGANI – GLORIA BALTATI 2-0 (1-0)

Derby-ul local dintre Lungani si Baltati a fost castigat de primii, care scapa pentru moment de grijile retrogradarii.Pentru gazde au marcat capitanul Laurentiu Berezovschi si Gabriel Ciubotariu.

About Sakin