Liga 4 Iasi: Rezultatele etapei a XII-a! Scandal la Baltati!

Etapa a XII-a din Liga 4 Iasi nu a produs mari surprize, poate doar egalul reusit de Tomesti in deplasarea de la Butea si punctul Balsului la Ruginoasa sa poata fi trecute la rezultate neasteptate.

GLORIA BALTATI – VIITORUL TG. FRUMOS 1-2 (1-0)

Baltatiul a fost aproape de o surpriza, asa cum si Hirlaul fusese aproape acum cateva etape, insa experienta celor de la Tg. Frumos a fost lucrul care a facut diferenta, totul culminat si cu tampenia facuta de unul din jucatorii gazdelor, care s-a decis ca poate incerca o cariera in box, fiindu-mi greu sa cred ca va scapa fara o suspendare lunga pentru ce a facut astazi la meci. (REPORTAJ)

PODGORIA COTNARI – UNIREA MIRCESTI 2-3 (1-2)

Meci foarte echilibrat la Cotnari, iar pronosticul meu ca se vor marca putine goluri a fost dat peste cap. Corneliu Codreanu a deschis scorul in min. 16, pentru ca Adrian Mocanu sa-l majoreze dintr-o lovitura de pedeapsa. Cotnariul a revenit in meci prin golul lui Daniel Ciobanu (min. 37) si a egalat prin Marius Gherca (min. 67). Euforia golului egalizator le-a fost ‘fatala’ gazdelor, pentru ca la doua minute distanta s-a marcat golul victoriei oaspetilor, Ionut Biru fiind cel care a directionat punctele spre Mircesti.

CSM PASCANI – AS HOLBOCA 0-0

Meci nul intre pascaneni si holboceni, gazdele reusind astfel sa puncteze pentru prima oara in acest sezon, in timp ce Holboca se poate considera multumita ca a obtinut un punct din aceasta deplasare.

RAPID DUMESTI – VIITORUL LUNGANI 2-0 (1-0)

Rapid Dumesti s-a impus fara mari emotii in fata Lunganiului, marcand cate un gol in fiecare repriza prin Vizitiu si Mosnegutu, ratand si o lovitura de pedeapsa prin Palaghia. Victoria si faptul ca nu au accidentati sau suspendati pentru derby-ul campionatului din etapa viitoare, le ofera un moral bun campionilor en-titre, targovetii avand de partea lor forma excelenta din acest sezon si avantajul terenului propriu.

FORESTA CIUREA – VIITORUL HIRLAU 2-8 

Ciurea ajunge la 20 de goluri primite in doua meciuri, lucru cu care se mai putea ‘mandri’ doar Raducaneniul in sezonul trecut. Hirlauanii continua forma buna afisata in ultimele etape si obtin toate puncte, razbunand rezultatele slabe din sezoanele trecute in fata Ciurei.

UNIREA RUGINOASA – GLORIA BALS 1-1 (1-1)

Balsul reuseste un egal surprinzator in deplasarea de la Ruginoasa, acolo unde mai toata lumea se astepta ca echipa gazda sa se impuna. Ruginoasa a reusit sa deschida scorul in min. 42, pentru ca imediat Balsul sa egaleze (min. 43) profitand de euforia din tabara echipei gazda. Un punct important pentru oaspeti care incep sa spere ca pot reveni in cartile evitarii retrogradarii.

VENUS BUTEA – HELIOS TOMESTI 2-2 (2-1)

Meci foarte animat in derby-ul nou-promovatelor, ambele echipe avand sansa sa castige acest meci, gazdele fiind totusi mai periculoase per total. Un egal ce le incurca planurile celor de la Butea de a se apropia de podiumul seriei, in timp ce Tomestiul se mentine la mijlocul clasamentului. (REPORTAJ)

STEJARUL SINESTI – SIRETUL LESPEZI nu s-a desfasurat, pentru ca oaspetii au solicitat din timp amanarea acestui meci!

About Sakin