Liga 5 Iasi – Seria 2: Avancronica etapei a 9-a! Derby la Letcani!

Liga 5 Iasi – Seria 2 isi va disputa duminica – 6 octombrie, cele 7 partide programate in cadrul etapei a IX-a, derby-urile etapei fiind la Popricani si Letcani.

SAGEATA POPRICANI – COM-VAL VALEA LUPULUI, Stadion Olimpia Popricani – duminica, ora 11:00 MECI AMANAT!

Aflate in lupta directa pentru promovarea in Liga 4 Iasi, cele doua echipe au avut un debut de campionat oarecum diferit. Valea Lupului, alaturi de Letcani, nu a pierdut punct in primele 8 etape, in timp ce Popricaniul s-a departat de primele doua locuri, pierzand deja 8 puncte. Acesta poate fi meciul revenirii pentru cei de la Sageata, insa doar daca vor reusi sa se impuna in fata unei echipe ce-l are in componenta pe multiplul campion judetean – Ionut ‘FeCe’ Stirbets.

VICTORIA LETCANI – FORTA PODU ILOAIEI, Stadion Comunal Letcani II – duminica, ora 11:00

Liderul primeste vizita ocupantei locului 3, Podu Iloaiei avand la ora actuala cea mai buna aparare din aceasta serie, insa vor da piept cu cel mai bun atac, un atac ce a marcat 45 de goluri in 8 etape!!! Se anunta un meci foarte interesant, iar intr-un derby intre vecini pot aparea mereu rezultate surprinzatoare.

GLORIA ROMANESTI – VIITORUL BRAESTI, Stadion Comunal Romanesti – duminica, ora 11:00

Inca vicecampioana a acestei serii, cei de la Romanesti au pierdut din stralucirea campionatului trecut si se afla pe locul 6. Braestiul este o echipa ce isi face majoritatea punctelor pe teren propriu, in deplasari fiind mai mereu o victima avand o medie de 6 goluri primite/meci in deplasari, iar gazdele cu siguranta vor incerca sa depaseasca numarul maxim de goluri marcate pe teren propriu – 3.

SPICUL TIGANASI – STEAUA MAGICA IASI, Stadion Comunal Tiganasi – duminica, ora 11:00

TIganasiul s-a regasit in ultimele etape si incepe sa devina o forta in acest campionat, urcand pana pe locul 4. In aceasta etapa vor primi vizita pustilor pregatiti de Florin Croitoru si cu siguranta vor incerca sa castige toate punctele puse la bataie, insa nici cei de la Steaua Magica nu se vor da la o parte din lupta.

PROGRESUL DELENI – BIRUINTA MOVILENI, Stadion Orasenesc Hirlau – duminica, ora 11:00

Deleniul inca isi disputa meciurile de pe teren propriu la Hirlau, stadionul comunal fiind in reparatie dupa ce dealul unde a fost facut terenul a inceput sa o ia la vale. Cu o forma bunisoara aratata in ultimele etape, Deleniul va incerca sa produca o surpriza in fata celor de la Movileni, echipa ce a iesit din cursa pentru titlu si care se va multumi daca va prinde o clasare pe podium.

SPICUL SIPOTE – SAGEATA VICTORIA, Stadion Comunal Sipote – duminica, ora 11:00

Sipote oscileaza meciurile bune cu cele proaste, insa a pierdut tot mai des in ultima perioada, in timp ce Victoria da semne de revenire si spera la o clasare in primele 6. Va fi un meci deschis oricarui rezultat, iar forma de moment va face diferenta in aceasta partida.

C. PRESS GROPNITA – VOINTA BIVOLARI, Stadion Comunal Gropnita – duminica, ora 11:00

Meci de totul sau nimic la Gropnita, acolo unde se intalnesc cele mai slabe doua aparari din acest sezon, cele doua echipe fiind clasate pe ultimele doua locuri in serie. Gropnita are prima sansa, ei mai gustand victoria in acest sezon, in timp ce Bivolariul are doar un egal si ala obtinut pe teren propriu.

About Sakin