Liga 5 Iasi – Seria 2: Avancronica etapei a X-a! Derby la Valea Lupului!

In acest weekend, Liga 5 Iasi – Seria 2 isi disputa meciurile din etapa a X-a, o etapa in care capul de afis este tinut de partida dintre Valea Lupului si Tiganasi. Miercuri – 9 octombrie s-a disputat restanta din Etapa a 7-a dintre Sageata Popricani si Biruinta Movileni, un meci important pentru ambele echipe. Miza meciului s-a regasit si in joc, oaspetii alegand ca la inceputul meciului sa faca confruntare si din acest motiv unul din jucatorii echipati de la Popricani a fost nevoit sa nu mai joace, pentru ca era pe fals. Supararea gazdelor pentru ‘impertinenta’ oaspetilor s-a regasit si in jocul practicat, acestia jucand foarte dur si primind 5 galbene, in timp ce oaspetii au scapat fara nici un cartonas, insa cu cativa accidentati! Scorul final a fost 5-3 pentru Popricani (2-1 la pauza), iar cu aceasta victorie Popricaniul se apropie de podium, in timp ce Movileniul ramane pe locul 8 si iese definitiv din calculele promovarii.

COM-VAL VALEA LUPULUI – SPICUL TIGANASI, Stadion Comunal Valea Lupului-Antibiotice – duminica, ora 11:00

Derby la Valea Lupului intre echipa gazda si oaspetii de la Spicul Tiganasi, echipa ce si-a revenit in ultimele partide si spera la o clasare cel putin pe podium. Cea mai importanta absenta de la acest meci va fi Ionut ‘FeCe’ Stirbets, jucator ce este selectionat in NATIONALA ROMANIEI DE MINIFOTBAL ce participa la EURO 2013 (GRECIA – INSULA CRETA) in acest weekend! Asadar, sansa importanta pentru Tiganasi sa produca o mare surpriza, in timp ce Valea Lupului va incerca sa demonstreze ca se pot descurca si fara Stirbets.

GLORIA ROMANESTI – SAGEATA POPRICANI, Stadion Comunal Romanesti – duminica, ora 11:00

Un alt meci interesant se va disputa la Romanesti, acolo unde echipa gazda va incerca sa nu piarda in fata celor de la Sageata Popricani, echipa ce spera la o clasare pe podium in acest sezon. Romanestiul are doar varianta victoriei daca isi va dori sa ramana in cursa pentru o clasare pe podium.

SAGEATA VICTORIA – VICTORIA LETCANI, Stadion Comunal Victoria – duminica, ora 11:00

Comuna Victoria va primi vizita celor de la Victoria Letcani, intr-un meci in care oaspetii spera sa recupereze punctele pierdute cu Forta Podu Iloaiei. Va fi cu siguranta o partida deschisa oricarui rezultat, iar daca oaspetii se vor concentra ca in primele etape, atunci vor castiga aceasta partida.

FORTA PODU ILOAIEI – C. PRESS GROPNITA, Stadion Orasenesc Podu Iloaiei – duminica, ora 11:00

Meci dezechilibrat la Podu, acolo unde performera etapei trecute va primi vizita celor de la Gropnita, echipa ce se va multumi daca va scapa cu o infrangere sub 3 goluri.

VIITORUL BRAESTI – VOINTA BIVOLARI, Stadion Comunal Braesti – duminica, ora 11:00

Meci aflat sub semnul incertitudinii pentru ca Bivolariul nu s-a prezentat etapa trecuta si sunt sanse mici sa o faca etapa aceasta. Totusi, daca se va disputa meciul, gazdele au prima sansa acestia fiind obisnuiti cu victoriile pe teren propriu.

BIRUINTA MOVILENI – SPICUL SIPOTE, Stadion Comunal Larga Jijia (com. Movileni) – duminica, ora 11:00

Cu doi-trei accidentati dupa meciul restanta de la Popricani, Movileniul va incerca sa-si linga ranile in fata unui adversar mai slab cotat, Sipotele fiind o echipa ce nu prea misca in deplasari.

STEAUA MAGICA IASI – PROGRESUL DELENI, Stadion Tineretului-Abator Iasi – sambata, ora 14:00

Singurul meci al etapei care se disputa sambata este meciul dintre juniorii pregatiti de Florin Croitoru si oaspetii de la Progresul Deleni, echipa ce a pierdut 5 din cele 7 infrangeri ale sezonului la un gol diferenta. Deleniul are de asemenea o echipa tanara si cu siguranta va fi un meci interesant intre cele doua echipe, gazdele avand clar prima sansa.

About Sakin