Liga 5 Iasi – Seria 2: Avancronica etapei a XI-a! Se schimba liderul?

Liga 5 Iasi – Seria 2 isi disputa duminica – 20 octombrie cele 7 meciuri din cadrul etapei a XI-a, o etapa in urma careia am putea asista la o schimbare de lider!

SPICUL TIGANASI – GLORIA ROMANESTI, Stadion Comunal Tiganasi – duminica, ora 11:00

Privind clasamentul, meciul de la Tiganasi este un derby al acestei serii, insa gazdele au demonstrat in ultima perioada si mai ales prin victoria de la Valea Lupului, ca au o echipa foarte puternica si capabila de victorii in fata oricarui adversar. Este greu de crezut ca Romanestiul va putea face fata celor de la Tiganasi, insa in astfel de meciuri pot aparea mereu surprize.

COM-VAL VALEA LUPULUI – PROGRESUL DELENI, Stadion Comunal-Antibiotice Valea Lupului – duminica, ora 11:00

Programat initial sa se dispute la Deleni, cei de la Progresul au solicitat sa joace acest meci la Valea Lupului, urmand ca returul sa se dispute la Deleni, pentru ca au terenul in reparatie, iar la Hirlau sunt deja doua meciuri (Hirlau – Ruginoasa seniori si juniori A1). Fara dubii, gazdele vor forta victoria si au sanse foarte mari sa o realizeze, in fata unui adversar cu o aparare buna, insa cu probleme la finalizare.

VICTORIA LETCANI – BIRUINTA MOVILENI, Stadion Comunal Letcani – duminica, ora 11:00

Meci interesant la Letcani, acolo unde gazdele vor primi vizita celor de la Movileni, echipa ce s-a resemnat dupa startul slab de sezon, schimbandu-si obiectivul intr-o clasare in primele 5 locuri. Oaspetii vor trage tare in acest meci, mai ales ca au o oarece prietenie cu cei de la Tiganasi si vor incerca astfel sa-i incurce pe letcaneni in drum spre promovare.

SAGEATA POPRICANI – VIITORUL BRAESTI, Stadion Comunal Popricani – duminica, ora 11:00

Nici Popricaniul nu se poate lauda cu un start excelent de sezon, insa raman o echipa puternica pe teren propriu. Fara dubii acest meci pare deja castigat de gazde, mai ales ca Braestiul este o echipa ce nu se chinuie prea mult sa obtina puncte din deplasare.

SPICUL SIPOTE – STEAUA MAGICA IASI, Stadion Comunal Sipote – duminica, ora 11:00

Sipote va incerca sa obtina un nou succes in acest sezon, urmand a intalni echipa de juniori ai celor de la Steaua Magica. Va fi un meci echilibrat, in care oaspetii vor incerca sa obtina primele puncte din deplasare in acest sezon.

C. PRESS GROPNITA – SAGEATA VICTORIA, Stadion Comunal Gropnita – duminica, ora 11:00

Oaspetii au reusit una din surprizele acestui campionat, reusind sa le administreze prima infrangere celor de la Letcani. Gropnita se afla pe locul 12 in clasament si are cea mai slaba aparare din aceasta serie. Asadar, se anunta un meci cu multe goluri, cele doua echipe practicand un joc deschis.

VOINTA BIVOLARI – FORTA PODU ILOAIEI, Stadion Comunal Bivolari – duminica, ora 11:00

Acest meci se afla sub semnul intrebarii, pentru ca echipa gazda nu s-a prezentat la ultimele doua deplasari si au anuntat ca s-ar putea retrage din campionatul judetean. Totusi, AJF Iasi a facut programarea acestei partide in lipsa unei hartii oficiale din partea Bivolarului, care se pare ca isi doreste totusi sa continue in campionat.

About Sakin