Liga 5 Iasi – Seria 2: Rezultatele etapei a 9-a! Pas gresit pt Letcani!

Doar 6 partide disputate in etapa a IX-a din Liga 5 Iasi – Seria 2, meciul dintre Sageata Popricani si Com-Val Valea Lupului fiind amanat pentru o data ulterioara.

VICTORIA LETCANI – FORTA PODU ILOAIEI 3-3 (1-1)

Meci foarte disputat intre liderul – Victoria Letcani, echipa ce avea doar victorii in actualul sezon si vecinii de la Podu Iloaiei, locul 3 in actualul sezon. Oaspetii au inceput mai bine meciul si au deschis scorul prin Vasile Corobuta (min. 26), insa letcanenii au revenit in meci si au egalat inainte de pauza prin golgheterul Catalin Irimita (min. 41), pentru ca acelasi Irimita sa-si aduca echipa in avantaj in min. 55. Avantajul a tinut doar doua minute pentru ca Podu a egalat prin Tiberiu Olariu (min. 57), insa gazdele au sperat la victorie in min. 81, cand Mihai Hanganu a marcat pentru 3-2. Egalarea a venit in primul minut de prelungiri, din cele 7 aratate de centralul partidei, Serban Ilie reusind astfel sa aduca un punct pentru echipa sa. De mentionat ca jocul a fost destul de dur, cu 7 cartonase galbene (5 pentru gazde si doua pentru oaspeti), iar in min. 34 Victoria Letcani a ratat o lovitura de la 11 m.

PROGRESUL DELENI – BIRUINTA MOVILENI 0-1 (0-0)

Coincidenta incredibila pentru cei de la Progresul Deleni, care pierd al treilea meci pe teren propriu cu 1-0, de fiecare data golul oaspetilor fiind marcat in jurul min. 60! Cu acest rezultat, Deleniul coboara pe penultimul loc in clasament, desi au primit doar 20 de goluri fata de locurile 11 si 12 care au primit cate 40! Movileniul a constientizat ca au pierdut orice sansa la titlu in acest sezon, insa se vor lupta pana la final pentru un loc in primele 5 echipe din serie.

SPICUL SIPOTE – SAGEATA VICTORIA 0-7

Primele puncte pentru Victoria in deplasare in acest sezon au fost obtinute intr-o maniera categorica, acestia reusind scorul etapei, o victorie cu 7-0 in deplasarea de la Spicul Sipote.

SPICUL TIGANASI – STEAUA MAGICA IASI 3-0(1-0)

Victorie fara dubii pentru Tiganasi in aceasta etapa, gazdele reusind astfel sa ajunga la 3 victorii consecutive si sa se mentina astfel pe locul 4 in clasament, apropiindu-se la doar un punct de locul 3. Printre marcatorii celor de la Tiganasi s-a numarat si fostul jucator de Liga 1 – Adrian Dobrea.

GLORIA ROMANESTI – VIITORUL BRAESTI 5-1

Asa cum ne-au obisnuit, cei de la Braesti fac act de prezenta in deplasari, iar Romanestiul s-a impus fara prea mari probleme. Cu aceasta victorie, Romanestiul urca pe locul 5 si spera in continuare sa-si poata apara titlul de vicecampioni ai seriei, obtinut sezonul trecut.

C. PRESS GROPNITA – VOINTA BIVOLARI 3-0 NEPREZENTARE

3 puncte pentru Gropnita, care paraseste astfel penultimul loc al clasamentului, in timp ce Bivolariul ramane ultima clasata in aceasta serie si se pare ca se vor retrage din actualul sezon.

About Sakin